NMR Webmarketing
Image default
Dienstverlening

Eenvoudig een pvc vloer laten leggen door een specialist

Wilt u graag een pvc-vloer laten leggen in uw woning of bedrijfspand? Dat is een goed idee, want pvc vloeren zijn erg stevig en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en motieven. Er is dus altijd een pvc vloer die perfect past bij uw interieur. Wel is het belangrijk om de pvc vloer te laten leggen door een specialist, zodat u gegarandeerd hoge kwaliteit krijgt. PVC Totaal, gevestigd in Woerden, is zo’n expert. Hier kiest u uit maar liefst 400 verschillende stijlen van diverse merken. Bovendien profiteert u altijd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een persoonlijke service.

Ontdek de voordelen van deze pvc specialist

Als u uw pvc vloer gaat laten leggen door deze specialist, profiteert u van verschillende voordelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Hoge kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering en installatie
  • Onderhoudsarme producten
  • Vrijblijvende afspraak bij u thuis
  • Vrijblijvende afspraak in de showroom

De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren

De kosten van het leggen van een pvc vloer door deze specialist, worden bepaald door meerdere factoren. Uiteraard speelt de oppervlakte van de vloer een belangrijke rol, maar ook of u bijvoorbeeld vloerverwarming heeft of wilt laten installeren. Daarnaast worden er ook kosten in rekening gebracht voor de ondervloer en het egaliseren van de ondergrond. PVC Totaal stelt graag een offerte op maat voor u op.

Bezoek de showroom of maak een afspraak bij u thuis

Wilt u uw pvc vloer laten leggen door deze specialist? Bezoek dan de showroom in Woerden of maak een afspraak, zodat de experts bij u thuis of op de zaak langs kunnen komen. Het gesprek is altijd vrijblijvend en u kunt al uw vragen stellen. Doe inspiratie op door de website te bekijken of de showroom te bezoeken en vraag gerust om advies om uw droomvloer te realiseren. PVC Totaal staat voor u klaar en levert gegarandeerd een vloer en service die aan al uw wensen voldoen.