NMR Webmarketing
Image default
Banen en opleidingen

Kies voor een traineeship bij een gemeente

De gemeente is al lang niet meer de werkgever met die duffe ambtenaren die vooral veel papieren heen en weer schuiven. Sterker nog, dat is de gemeente ook eigenlijk nooit geweest. Jarenlang heeft de gemeente moeten opboksen tegen vooroordelen. Nu ontdekken vooral jonge medewerkers de voordelen van het werken bij een gemeente. De komende jaren zullen veel ambtenaren hun pensioen bereiken en dat betekent volop kansen. Met een traineeship bij een gemeente heeft u volop mogelijkheden om u te ontwikkelen en te ontdekken wat er leuk is aan het werken bij een gemeente.

 

De gemeente is een aantrekkelijke werkgever

De ontwerpen waar u aan werkt, voegen direct iets toe aan de maatschappij. U leest er dagelijks over in het nieuws. U levert met uw werkzaamheden een belangrijke bijdrage aan het leven van de inwoners van de gemeente. Of u zich nu bezighoudt met beleid rondom wonen, verkeer, zorg of onderwijs. Een traineeship bij een gemeente biedt volop ontwikkelingskansen. U kunt kiezen voor ontwikkeling in de breedte op verschillende beleidsterreinen en doorgroeien naar managementfuncties en ook voor specialisten is volop ruimte bij een gemeente.

 

Veel kansen tijdens uw traineeship bij de gemeente

U gaat als trainee aan de slag bij een gemeente in de functie van beleidsadviseur, projectleider of organisatieadviseur. Gemeenten in het hele land bieden de mogelijkheid om bij hen deel te nemen aan een traineeship. Naast het werk bij de gemeente volgt u een ontwikkelprogramma voor de duur van twee jaar. Na dit traineeship bent u een aantrekkelijke kandidaat voor gemeenten en ligt de toekomst voor u open.