NMR Webmarketing
Image default
Verbouwen

Laat een gevelrenovatie uitvoeren door een gespecialiseerd gevelrenovatiebedrijf

Kan de gevel van uw pand of woning wel een opknapbeurt gebruiken? Of moet heel de gevel gerenoveerd worden? Laat dit dan over aan een gespecialiseerd gevelrenovatiebedrijf. Dan weet u namelijk zeker dat het op professionele wijze uitgevoerd wordt. Wanneer u de gevelrenovatie tijdig laat uitvoeren, voorkomt u hogere kosten voor onderhoud en het herstellen van schade. Daarnaast bespaart u in energiekosten van het pand, aangezien de isolatie aanzienlijk verbeterd wordt. Wanneer u dit niet tijdig laat doen, is het mogelijk dat uw pand schade oploopt en dit moeilijk te herstellen is. Scheuren ontstaan in het metselwerk en voegen verdwijnen door zure regen. Dit kan u veel geld kosten. Maar wat kan een gevelrenovatiebedrijf nu precies voor u uitvoeren?

De verschillende manieren van onderhoud en renovatie

Wanneer u een professioneel gevelrenovatiebedrijf inschakelt, is het mogelijk om hen in te zetten voor verschillende doeleinden. In het laten uitvoeren van onderhoud aan uw gevel, zijn er namelijk verschillende opties. De meest voorkomende werkzaamheden die u ziet bij onderhoud, renoveren of herstellen van schade aan een gevel, zijn:

  • Het lood vervangen
  • Het uithakken van voegen
  • Scheuren in de gevel oplossen
  • Het voegwerk van raamdorpels en kozijnen vervangen
  • Vochtbestrijding, bepleistering, zoutbestrijding en het vervangen van waterslagen en lateien

Vind een erkend bedrijf

Het is ontzettend belangrijk om bij een vervallen gevel een renovatie uit te laten voeren. Daarom helpt Reconex u met het vinden van een erkend gevelrenovatiebedrijf! Zij hebben zelf een uitgebreid assortiment met producten voor onderhoud, om gevels te renoveren en schade te herstellen. Koop bij hen gevelcrème of andere producten en vind via Reconex een erkend gevelrenovatiebedrijf dat voor u de werkzaamheden kan uitvoeren. Reconex heeft meer dan 25 jaar ervaring in het vak en daarbij een enorm netwerk opgebouwd. Bent u zelf een professional of heeft u een gevelrenovatiebedrijf en heeft u vragen over hun producten? Neem dan contact met hen op!

https://www.reconex.nl/