NMR Webmarketing
Image default
Bedrijven

Bouw een kattenpaleis met kartonnen dozen

Grote kans dat je deze trend wel eens gezien hebt ergens op het internet. Een paleis gemaakt van kartonnen dozen voor je katje. Wat hier vaak voor gebruikt wordt zijn verschillende soorten dozen van eerder bezorgde pakketjes. Dit ziet er natuurlijk heel leuk uit, maar voor de perfectionisten is een paleis gemaakt van allemaal dezelfde dozen veel fijner om naar te kijken. Wist je dat het helemaal niet duur is om dozen op maat te laten maken? Zo weet je zeker dat je nieuwe en schone dozen hebt waar je kat in kan spelen. Het laatste wat je wilt is dat je kat door een versleten doos heen valt.

 

Creatief in de weer met kartonnen dozen

Om te starten met dit creatieve project heb je eerst een aantal dingen nodig. Kartonnen dozen zijn vanzelfsprekend, maar je heb ook een stift, scherp mes en tape nodig. Gebruik absoluut geen lijm, dat is heel schadelijk voor de kat. Je begint met het opstellen van de dozen, hoe wil je dat het kasteel eruit gaat zien? Als je alles hebt staan zoals je het wilt hebben kun je beginnen met het vast tapen. Alles moet stevig aan elkaar vast worden gemaakt. Met het mesje maak je doorgangen waar je kat doorheen kan lopen, anders zijn het ook maar dozen aan elkaar vast gelijmd. Wil je er echt een paleis van maken dan kun je met de stift allerlei versiersels op de dozen tekenen.

 

Comfortabel en veilig

Als katten ergens van houden dan is het wel een veilig, beschut plekje waar ze heerlijk kunnen uitrusten. Om het paleis extra comfortabel te maken kun je hier en daar wat kussens neerleggen. Voor wat warme zet je het paleis dicht tegen de verwarming aan of in de felle zon. Je kat zal van je houden.

 

https://endlessbranding.com/doos-op-maat