NMR Webmarketing
Image default
Zoekmachine marketing

Online marketing

Ik heb gekozen om Doelbewust online marketing te kiezen als mijn bedrijf voor SEO, aangezien het echte SEO specialisten zijn wil ik graag dat zij mij helpen om hoger in Google te komen. Ik heb best veel contact met het bedrijf en ze houden mij altijd goed op de hoogte door middel van rapporten. Daar in kan ik zien hoe alles er voor staat en of we er mee zijn opgeschoten of dat we er juist op achteruit zijn gegaan. Ik laat het bedrijf namelijk zoekmachine optimalisatie doen. Dat houdt in dat zij zich bezig houden om mijn website zo geoptimaliseerd mogelijk te maken voor Google. Google is namelijk de grootste zoekmachine die er bestaat en ze zorgen er voor dat ik op een bepaald zoekwoord hoog in Google kan komen te staan. Maar hoe ben ik eigenlijk bij dit bedrijf gekomen? Dat lees je allemaal in dit blogje.

Zoeken op online marketing

Om een bedrijf te zoeken ben ik gaan zoeken op online marketing. Natuurlijk is het zeer voorspelbaar dat je dan meteen een heleboel bedrijven ziet die jou kunnen helpen met zoekmachine optimalisatie. Ik heb meerdere websites bezocht en ik kwam er maar niet uit. Maar een website gaf mij de informatie die ik nodig had en dat was Doelbewust online marketing. Ik heb er voor gekozen dat zij voor mij de zoekmachine optimalisatie voor mijn bedrijf gaan doen en hoop daarmee wat hoger in Google te staan waardoor ik hopelijk weer meer klanten kan werven als gevolg. Ik hoop dat de aanpak van Doelbewust goed is en ze mij daarbij kunnen helpen.

Resultaat

Gelukkig hebben ze het zover kunnen krijgen, ik ben in 4 maanden tijd van een positie buiten de top 100 naar een plek in de top 10 op Google gezet. Maar liefst op nummer 2 op het moment! Ik ben erg blij met de service van Doelbewust en dank hun hartelijk. Het vriendelijke personeel heeft mij zeer goed met alles geholpen en zal het bedrijf ook zeker aan iedereen aanraden!