NMR Webmarketing
Image default
Huishoudelijk

Pop-up kerstbomen

Tijdens de feestdagen is het weer tijd om het hele huis en de hele tuin te verlichten en versieren. Kerst komt eraan, en alle huizen en tuinen worden massaal verlicht. Heel Nederland haalt alles uit de kast en koopt alle winkelcentra leeg. Daardoor wordt het steeds lastiger om de juiste kerstverlichting en kerstboom te vinden. Vooral het vinden van de juiste kerstboom is niet altijd even makkelijk. Tegenwoordig is daar de ideale oplossing voor bedacht, namelijk: de pop-up kerstbomen. 

 

Wat zijn pop-up kerstbomen?

Pop-up kerstbomen zijn, zoals de naam dat al een beetje weggeeft, kerstboom die je zo kan uitvouwen. Je vouwt de neppe kerstboom dus uit, en hij is al helemaal gereed en klaar voor gebruik. Zo hoef je dus niet meer urenlang op zoek naar de perfecte kerstboom. Pop-up kerstbomen zijn al voorzien van versiering en verlichting. 

 

Voordelen van een pop-up kerstboom:

  • Makkelijk in gebruik;

  • Voordelig op lange termijn;

  • Minder brandgevaar;

  • Geen naalden, geen rommel.

 

Welke pop-up kerstboom voor mij?

Tegenwoordig is er enorm veel keuze als het gaat om pop-up kerstbomen. Je kan ze overal online vinden, en ook veel fysieke winkels bieden ze tegenwoordig aan. Dat komt, omdat ze steeds populairder worden. Maar door het ruime aanbod, krijgen ook veel mensen keuzestress. Deze keuzestress is geheel onnodig. Het is belangrijk om naar een aantal zaken te kijken. Zo heb je keuze uit de kleur verlichting, wil je liever ijswit of warm wit? Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de grootte van de kerstboom. 

 

Hoe werkt een pop-up kerstboom?

Pop-up kerstbomen worden vaak geleverd met een aantal onderdelen. Zo krijg je allereerst een aantal onderdelen om het standaard in elkaar te zetten. Vervolgens zet je de geleverde palen in het standaard. En last but not least: vouw je de pop-up kerstboom uit, en koppel je het aan het standaard.