NMR Webmarketing
Image default
Particuliere dienstverlening

Uitgeverij in eigen beheer: voor iedereen een optie met deze specialisten

Heb jij een boek geschreven en ben je eraan toe om een uitgever te vinden? Overweeg dan om de uitgeverij in eigen beheer te doen. Dit klinkt eng, vooral als dit je eerste boek is, maar je staat er niet alleen voor. Door dit zelf op te pakken behoud je de controle over je publicatie en bespaar je geld voor een dure uitgever. Als je uitgeverij in eigen beheer samen met BigBusinessPublishers doet, dan ben jij degene die de controle heeft, maar heb je altijd een specialist om op terug te vallen. En een groot aantal nieuwe schrijvers uit Noord-Holland en Utrecht gingen je al voor.

Een beetje van jou en een beetje van de uitgeverij

De reden waarom dit zo’n mooie opzet is, is omdat de uitgeverij je zelf laat bepalen wat je wel en niet wilt oppakken. Ze stellen voor je te helpen bij de distributie van je boek, dus het aanmelden bij het CB. Dat is lastig en kostbaar. De uitgeverij ondersteunt je terwijl je dit zelf doet, of neemt het van je over. Wat je daarbij nog meer uit wilt besteden, dat bepaal je zelf.

Extra handige opties

Als je contact opneemt met BigBusinessPublishers uit Noord-Holland en Utrecht, dan kunnen ze je exact vertellen wat ze wel en niet voor je uit kunnen voeren. Deze extra diensten kies je zelf uit en geven je de mogelijkheid binnen budget te blijven. Kies er bijvoorbeeld voor om ondersteuning te krijgen bij het schrijven van een pakkende kafttekst. De kans dat een lezer je boek koopt is dan veel groter. Je kunt ook vragen om je boek toe te laten voegen aan de mailinglist van de uitgeverij. Dat zorgt voor een bredere promotie en een zichtbaarheid bij boekhandelaren uit heel Nederland. Samen met deze specialisten is uitgeverij in eigen beheer voor iedereen een optie.

https://www.bbpublishers.nl/