NMR Webmarketing
Image default
Bedrijven

Werken vanuit huis

De vraag naar werken vanuit huis wordt steeds groter. Meer mensen zijn op zoek naar flexibiliteit. Ze willen zelf kunnen bepalen hoe ze hun uren indelen. 3 volle dagen werken en hiervoor 3 keer op en neer naar kantoor moeten voelt toch anders dan 21 uur werken vanuit huis wanneer het jou uitkomt. Thuis op de bank met een kopje koffie erbij, blij dat je niet door de stromende regen naar je werk hoeft. Lekker in de tuin met het zonnetje dat schijnt is ook weer prettiger dan in een warm kantoor waar de airco niet optimaal werkt. En weten dat het niet erg is als je tussendoor een keer boodschappen moet doen, omdat je in de avond nog wat uren kunt maken, dat geeft ook een extra gevoel van vrijheid. Iets wat we allemaal steeds belangrijker vinden. Vrijheid en flexibiliteit. 

 

Wat ga je dan doen

De grote vraag waar iedereen mee worstelt die ervan droomt om vanuit huis te werken. Wat ga je dan doen? Vaak weten we nog wel het verhaal van iemand die thuis inpakwerk heeft gedaan. Nee, het was geen vetpot, maar je werkte vanuit huis en verdiende toch wat bij. Helaas is dit soort werk steeds minder te vinden. Er wordt ook bij productiebedrijven steeds meer geautomatiseerd. Na het maken pakt de machine zelf alles in. Er staan nog wel wat mensen naast de lopende band om de productiefouten eruit te halen, maar ja, dat kan dan weer niet vanaf je eigen bank. Tijden veranderen en daarmee ook de mogelijkheden van thuiswerken. Inpakwerk is niet meer van deze tijd. Teksten schrijven en je specialiseren in SEO en sea, dat is weer helemaal hip. 

 

Help een ander

De meeste online ondernemers hebben geen zin om zich zelf te verdiepen in alle regels rondom het schrijven van teksten. Zij hebben vaak vaste contacten in hun netwerk die zorgen voor wekelijkse blogteksten. En om hoger te komen in de zoekmachines zullen ze de linkbuilding uitbesteden. Dat scheelt ze veel tijd en zorgen, en dat is ze heel wat waard. Dus ben jij vlot met pen en papier, of eigenlijk met je laptop en een tekstprogramma, verdiep jezelf hier dan eens in. Er zijn nog veel online ondernemers die graag met jou zaken doen, zodat ze het zelf niet hoeven uit te vogelen. Bovendien is dit fijn werk waarvoor je niet op kantoor hoeft te zitten. Gewoon lekker vanuit je luie stoel of op een zomerse dag op een terrasje met een groot glas koel drinken naast je. Genieten! 

 

 

https://web-wings.nl/