NMR Webmarketing
Image default
Particuliere dienstverlening

De monteurs van dit bedrijf kunnen als geen ander uw smeervloer leggen

Is uw vloer beschadigd en moet u een cementdekvloer of smeervloer laten leggen? Geen paniek. Multi Vloeren Brabant zal uw cementdekvloer of smeervloer leggen op een vakkundige manier en voor een lage prijs. U kunt voor de gehele afwerking van uw vloer terecht bij het bedrijf. Zo legt deze specialist uit het Brabantse Boekel ook vloerverwarming en tegels. Dit is wel zo makkelijk voor u. U hoeft maar één bedrijf in te schakelen en alles is geregeld.

Over het bedrijf

Multi Vloeren Brabant is in 2001 opgericht door Rob en Marco. Samen kunnen zij de allerbeste cementdekvloeren en smeervloeren leggen. Bij de start van het bedrijf hadden ze één doel voor ogen: zij wilden het anders doen. Ze streefden ernaar om een cementdekvloer of smeervloer aan te leggen die volledig egaal is. Als ex-tegelzetters weten zij namelijk hoe vervelend het is als er fouten worden gemaakt bij het leggen van de cementdekvloeren of smeervloeren.

Het team

Het team van dit bedrijf bestaat uit vijf monteurs en twee administratief medewerkers die onder andere verantwoordelijk zijn voor de planning. Na al die jaren zijn Rob en Marco nog steeds onderdeel van het klusteam. Het bedrijf heeft er bewust voor gekozen om alles zelf te doen en zo min mogelijk personeel aan te nemen, zodat de prijs laag kan blijven. Bovendien zijn alle monteurs erg vakkundig en leveren ze alleen maar werk van de beste kwaliteit.

Alles voor de klant

Deze specialist doet er alles aan om het zo makkelijk mogelijk te maken voor de klant. Het bedrijf zorgt zelf voor alle benodigde spullen. Water is de enige uitzondering. Als de vloeren zijn gelegd, zorgen de monteurs ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd. Het is voor iedereen – klant of (nog) geen klant – mogelijk om via de website een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Binnen één werkdag zal u deze in uw mail ontvangen.