NMR Webmarketing
Image default
Hobby en vrije tijd

Dit is wat je nodig hebt om woonitems te restylen

De Sfeerfabriek is wat je nodig hebt om jouw woonitems te restylen. Met hun ruime aanbod aan verschillende materialen en pakketten, kan je alles laten gaan en je creatieve gedachtes laten gaan. Alle materialen bestel je via hun webshop. Je bestelling wordt zo spoedig mogelijk naar je opgestuurd. Eenmaal ontvangen kan jij je eigen woonitems restylen. Krijg je liever wat hulp in het creëren van nieuwe woonitems? Kies dan voor een creatieve workshop van deze online hobbywinkel. Ze helpen je graag om het creatieve in jou naar boven te halen.

Een workshop voor iedereen 

De Sfeerfabriek heeft naast een webshop vol materialen om woonitems te restylen, ook workshops die je kan volgen. De workshops worden gehouden in hun atelier, wat in Ter Aar gelokaliseerd is. Workshops worden in overleg ingepland, zodat er altijd iemand aanwezig is om jou te ontvangen. Daarnaast kan een workshop al gepland worden vanaf twee personen en wordt volledig verzorgt aangeboden met thee of koffie met wat lekkers. Ook alle materialen die je nodig hebt tijdens de workshop zullen voor je klaar staan. Uiteindelijk mag je na de workshop de gemaakte woonitems meenemen. Een workshop inplannen bij deze online hobbywinkel is een heel leuk uitje voor een groep vriendinnen of met familie.

Bekijk de verschillende workshops op hun website

Voor alle mogelijke workshops kijk je op de website van De Sfeerfabriek. Daar staan alle mogelijke workshops vermeld. Voor het inplannen van een workshop neem je contact op met de online hobbywinkel via de contactgegevens op hun website. Zij zullen met jou kijken naar de mogelijkheden voor de workshops. Ook als je liever zelf aan de slag gaat, is deze website de plek waar je moet zijn. Alle materialen worden nadat je bestelling voltooid is, zo snel mogelijk bij je thuis geleverd. Hierdoor kan je thuis, rustig op je gemak, jouw woonitems restylen in iets moois en uniek.