NMR Webmarketing
Image default
Hobby en vrije tijd

Bij deze feestlocatie in de regio Zuid-Holland organiseert u partijen of leuke uitjes

Wilt u leuke uitjes of bijeenkomsten organiseren in de regio Zuid-Holland? Ga dan naar Van Der Ende Racing Inn, dé feestlocatie in Zuid-Holland. Bij dit partycentrum in Poeldijk geeft u uw collega’s, vrienden of familie een onvergetelijke tijd. Of u nu een beurs, verjaardag of dagje uit organiseert, bij deze locatie heeft u volop mogelijkheden. U kiest bijvoorbeeld uit meerdere spectaculaire activiteiten voor uw gezelschap. Het arrangement stelt u ook zelf samen, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Bijeenkomsten organiseren bij dit partycentrum

Organiseert u een beurs of een groot feest? Bij deze locatie heeft u de keuze uit twee sfeervolle feestzalen, de Monaco zaal en de Indianapolis zaal. In de eerste zaal is plaats voor maximaal 350 gasten en in de tweede ontvangt u 150 tot 1000 personen. Deze locatie kan de muur van de Indianapolis zaal namelijk verschuiven om de ruimte groter of kleiner te maken. Bij deze feestlocatie in Zuid-Holland wordt dus alles op u afgestemd. U ontvangt, indien gewenst, zelfs hulp met muziek, decoraties en consumpties.

Wat is er te doen bij deze evenementenhal?

In dit centrum zijn er vele spannende activiteiten waar u aan deel kunt nemen. Daag uw gezelschap bijvoorbeeld uit met een potje lasergamen in de spectaculaire arena bij deze locatie. Voor een bijzondere race kunt u terecht op de langste kartbaan van Europa. Of puzzel erop los in een van de uitdagende escaperooms. Voor leuke uitjes in de regio Zuid-Holland gaat u dus naar deze locatie.

Neem contact op met dit bedrijf om uw bijeenkomst te plannen

Van spannende activiteiten tot grote feestzalen, bij Van Der Ende Racing Inn in Poeldijk heeft u alle mogelijkheden om er een onvergetelijke tijd van te maken. Bij deze feestlocatie in de regio Zuid-Holland organiseert u leuke uitjes, zakelijke evenementen of geweldige feesten. Neem contact op met dit bedrijf om uw ideeën te bespreken.