NMR Webmarketing
Image default
Tweewielers

Een ervaren bike rental in Dordrecht

Rijwielshop in Dordrecht is een ervaren bike rental die u voor allerlei diensten kunt raadplegen. Het is mogelijk om fietsen te huren en te kopen. In de bike rental in Dordrecht verhuren ze echte stadsfietsen, maar ook elektrische fietsen. Met een elektrische fiets kan je lekker gaan touren in Nederland. De bike rental heeft ook verschillende stadsfietsen tot haar beschikking.

De specialisten van onze bike rental in Dordrecht

De experts van onze bike rental in Dordrecht helpen u een geschikte fiets te vinden. Rijwielshop Dordrecht is een fietsenwinkel die zich ook bezighoudt met het verhuren en repareren van alle fietsen. Bent u op zoek naar een bike rental bedrijf in Dordrecht? Dan komt u langs in de winkel. De experts helpen u verder en zorgen ervoor dat u een goede fiets krijgt. De bike rental in Dordrecht heeft lange openingstijden, zodat u altijd bij de winkel langs kunt komen voor een goede fiets, ook na werktijd. Ze hebben fietsen van verschillende merken en daardoor ook verschillende prijsklassen. Fietsen zijn in de winkel al te huren vanaf €12,50. Daarnaast is het ook mogelijk om daarbij een kinderzitje of een fietstas te huren. Ook is het mogelijk om een elektrische fietsen te kopen of huren van verschillende merken. Zo hebben ze het merk VanDijck. Dit merk staat voor kwaliteit en design. Deze fietsen zijn ideaal voor het toeren door het land.

Breng een bezoek aan onze zaak

Breng een bezoek aan de werkplaats van de bike rental in Dordrecht en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. De specialisten kunnen daarnaast reparaties voor u verrichten en kunt u snel weer gebruikmaken van uw fiets. Het maakt niet uit of het een gehuurde fiets is of niet, het wordt gemaakt. Kom langs en maak kennis met onze ervaren specialisten die ervoor zorgen dat u binnen no time weer op de fiets zit!