NMR Webmarketing
Image default
Internet marketing

Een esthetisch effect

Esthetisch betekent mooi of heeft iets met schoonheid te maken. Als je kiest voor een esthetische ingreep betekent dit dat je graag naar een plastische chirurg wilt gaan om iets aan jouw lichaam te laten doen. Je wilt er dan mooier uit gaan zien dan daar voor en daarom wil je er esthetisch op vooruitgaan. In dit artikel een aantal ingrepen waarbij esthetisch gezien mensen iets aan zich laten willen doen. Er zit een verschil tussen een ingreep laten doen omdat het moet of beter of gezonder voor je is en puur en alleen omdat je het mooi vindt. Daar gaat het over in dit artikel.

Een ooglid is een huidplooi die de ogen beschermt tegen bijvoorbeeld vocht of viezigheid. Je hebt een onder- en bovenooglid. Aan de oogleden zitten ook de haren die ook wel wimpers worden genoemd. Ook de wimpers dienen voor de bescherming van de ogen. Als er iets bijna in de ogen komt kun je snel de ogen sluiten zodat het niet in de ogen komt. Ook houden de wimpers ander vuil en vocht tegen. Het bovenooglid is iets wat bij de plastisch chirurg vaak wordt aangevraagt om een ingreep te laten doen. dit wordt de bovenooglidcorrectie genoemd. Naast de beschermende functie hebben de oogleden ook een esthetisch effect. Als de bovenoogleden gaan hangen zie je er automatisch snel wat ouder uit en door ze strakker te maken heeft dat een jonger effect. Voor ooglidcorrectie kosten zou je even op internet moeten kijken. Naast dat mensen het mooier vinden wordt het vaak ook gedaan omdat je anders meer druk op de ogen kunt krijgen of omdat het de vermoeidheid versterkt. In sommige gevallen is er zelfs geheel gezichtsveldverlies waardoor bijna niks zichtbaar is voor de persoon.

Een andere ingreep die bijna altijd voor een esthetische reden wordt gedaan zijn borstvergrotingen. Dit doen mensen om zich er mooier uit te willen laten zien en maakt ze ook zelfverzekerder.

https://faceland.nl/