NMR Webmarketing
Image default
Marketing strategie

Printers spelen een grotere rol dan je denkt

coding and marking kan erg belangrijk zijn voor een bedrijf. Een goedlopend codeer systeem zorgt ervoor dat alle informatie goed verloopt. Alle bedrijfsprocessen dienen goed op elkaar afgestemd te zijn en dit is een cruciale factor. Een codeer systeem dient er voor te zorgen dat alle informatie snel te achterhalen is en de informatie van ieder product ook vast gelegd is.

Een goed geïntegreerd codeer systeem zorgt voor de algemene prestatie verbeteringen van een bedrijf waardoor continuïteit gewaarborgd wordt. Hierdoor worden er minder fouten gemaakt die later meer hersteld worden. Om een fout te achterhalen is weer tijd en mankracht nodig en dit kost weer geld. Een manier van coderen die iedereen waarschijnlijk wel kent is zijn de barcodes. Eigenlijk in iedere winkel wordt gebruik gemaakt van barcodes. De uitzondering daar gelaten. 

Dit soort systemen worden eigenlijk gebruikt voor alle bedrijven. Denk er bijvoorbeeld maar is aan dat u een trui past in een winkel die op dat moment niet meer in die maat aanwezig is in het betreffende filiaal. De medewerk(st)er scant dan het product. Op deze manier kan hij of zij precies zien in welk filiaal het product nog wel aanwezig is en of ze iets voor u kan betekenen. Dit is natuurlijk nog maar een enkel voorbeeld van alle mogelijkheden. In groothandels en distributie centrums worden op deze manier hele pallets gecontroleerd op afkomst, een eventuele risico, een datum enzovoort.

Waar vaak voor gekozen wordt is een kabel printer. Deze printer doet zijn werk op zowel hoge en lage snelheid en is geschikt voor een heleboel verschillende soorten toepassingen. Deze printer wordt afgestemd op de wensen en behoefte van degene die de printer wil gebruiken en er wordt dus perfect in gespeeld op de behoefte. Zowel track&trace lot nummers of gewoon logo’s zijn geen probleem voor deze printer

http://www.kba-metronic.com/nl/