NMR Webmarketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Systemen en diensten voor de afdeling Vaatdiagnostiek

Zoekt u voor het ziekenhuis waar u werkzaam bent naar systemen voor de afdeling Vaatdiagnostiek? Of bent u op zoek naar diagnoseapparatuur voor de afdeling Klinische Neurofysiologie? Dan is Neuro Medical, een bedrijf uit Westervoort, uw vertrouwde partner. Dit bedrijf is een specialist op het gebied van ziekenhuisapparatuur en leveren naast producten ook 24/7 uitstekende services. De gespecialiseerde medewerkers van dit bedrijf geven u graag advies over de diverse systemen, zodat u precies weet welke apparatuur u voor uw ziekenhuis kunt aanschaffen. Schakel de experts ook in voor instructie en scholing, zodat alle medewerkers direct weten hoe zij een nieuw apparaat kunnen besturen. Dit is allemaal mogelijk bij dit bedrijf uit Westervoort.

Bekijk de downloads en lees alles over het systeem waar u interesse in heeft

Het is begrijpelijk dat u eerst alle informatie over de specificaties van een nieuw apparaat wilt lezen, alvorens u dit aanschaft. Zo kunt u een goede inschatting maken of het systeem past bij uw afdeling Vaatdiagnostiek, of dat u toch liever een ander apparaat bestelt. Van de vele systemen die Neuro Medical verkoopt, zoals de Holter TCD-x, vindt u online de brochures. Neem deze vooral door. Begrijpt u bepaalde informatie niet of heeft u na het lezen van de brochure nog vragen? Dan staat een van de experts van dit bedrijf u graag te woord. Ze denken graag met u mee en adviseren u over bepaalde systemen.

Stel uw vragen gerust

Bestel de benodigde apparatuur voor vaatdiagnostiek bij Neuro Medical in Westervoort en sluit ook direct een onderhoudscontract af. Zo kunt u altijd gebruikmaken van de bijbehorende diensten en is preventief onderhoud ook meteen geregeld. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met dit bedrijf. Ook stellen de medewerkers graag een offerte voor u op, zodat u weet wat de systemen kosten die u graag wilt aanschaffen.