NMR Webmarketing
Image default
Gezondheid

Garandeer uzelf van slaapcomfort met een fantastisch bed

Het is erg evident om te zeggen dat een goede nachtrust essentieel is voor de levenskwaliteit. De aanschaf van een bed is dan ook niet zomaar een aankoop die u snel moet doen, maar laat u degelijk informeren door een specialist op het gebied van slaapcomfort. Bij de beddenspecialist ontvangt u een paramedisch slaapadvies, volledig op maat. Er wordt gekeken naar uw slaaphouding, nek- en rugstand en ook uw slaappatroon. Zo bent u gegarandeerd voor de beste matras voor uw nachtrust en staat u iedere dag met hopen energie naast uw bed.

Uw hotelgasten verwennen met comfortabele matrassen

Bent u als hotelketen of B&B op zoek naar prettige slaapbedden om uw gasten zo gerieflijk mogelijk te ontvangen? Bekijk dan eens de matrassen van Simmons en DormiLine voor al het slaapcomfort dat uw bezoekers verdienen. Bij Dormex, dé beddenspecialist van Vlaanderen, vindt u verschillende soorten matrassen die wereldwijd gebruikt worden in de échte top-hotels. Hiermee garandeert u uw bezoekers van uitmuntende kwaliteit en zullen zij uitgerust, vol energie weer vertrekken richting huis of aan hun daguitstap beginnen. Zet u schrap voor uitzonderlijke recensies en lovende kritieken op uw slaapgerief. Geef bij de beddenspecialist aan wat u graag wenst, zoals hardere matrassen voor extra steun of vederzacht bedlinnen waar uw gasten zich helemaal geliefd in voelen. De keuze is aan u, het advies ontvangt u van Dormex. Dat is de perfecte samenwerking.

Ga langs bij de showroom en start vandaag voor een goede nachtrust

Wilt u slaapcomfort voor uzelf of uw gasten? Spring dan eens binnen bij de showroom van Dormex in Wuustwezel. Deze beddenspecialist geeft u met plezier meer informatie over de verschillende soorten matrassen die er zijn en wat dit voor effect kan hebben op uw slaapcomfort. Hier vindt u werkelijk alles om heerlijk te slapen, van boxsprings en lattenbodems tot satijnzacht bedlinnen en veerkrachtige kussens.  

https://dormex.be/