NMR Webmarketing
Image default
Verbouwen

Een dakkapel kopen om meer woonruimte te creëren

Wilt u graag meer ruimte in uw woning creëren? Overweeg dan eens om een dakkapel te kopen. Veel mensen hebben een zolder, maar doen hier nauwelijks iets mee. Dit komt omdat een zolder vaak alleen schuine kanten heeft en de bewegingsruimte daardoor beperkt is. Door een dakkapel te laten plaatsen, ontstaat er opeens veel meer ruimte én licht op de zolder, waardoor deze zeker geschikt is als slaapkamer of andere leefruimte. Een dakkapel is een forste investering, waardoor het slim is om te kiezen voor kwaliteit. Bij BASkapel krijgt u deze zeker. Dit bedrijf is actief in heel Nederland en levert altijd een prachtig en veilig eindresultaat.

Nog meer voordelen van een dakkapel

Naast meer ruimte en licht, levert een dakkapel van BASkapel nog meer voordelen op. Zo heeft deze dakkapel een hoge isolatiewaarde, waardoor de warmte goed binnen blijft en u dus bespaart op stookkosten. Daarnaast hoeft u meestal geen vergunning aan te vragen voor het laten plaatsten van deze dakkapel. Zo bespaart u geld en tijd. Bovendien kunt u bij dit bedrijf een dakkapel kopen in verschillende afmetingen en kunt u kiezen uit diverse soorten glas. Kies bijvoorbeeld voor het zeer kwalitatieve VELUX HR++ glas. Of ga voor veiligheidsgras of zelfreinigende opties. De VELUX-dakvensters kunnen bovendien gecombineerd worden met raamdecoratie, zonwering en insectenwering van ditzelfde merk. Zo bent u meteen van alle gemakken voorzien.

Doe inspiratie op en vraag om meer informatie

Bent u benieuwd naar de eerdere projecten die dit bedrijf heeft uitgevoerd? Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden voor het kopen van een dakkapel zijn? Aarzel dan niet en neem contact op met de deskundige medewerkers van BASkapel. Dankzij jarenlange ervaring met het maken van dakkapellen, kunnen zij u perfect adviseren. Ook kunt u op de website gerealiseerde projecten bekijken en inspiratie opdoen voor uw eigen huis. Dat is pas handig!

https://www.baskapel.nl/