NMR Webmarketing
Image default
Aanbiedingen

Hoe kiest u het beste babyboxje?

Hoe kiest u het beste babyboxje?

U kunt duizenden euro’s uitgeven aan een hoogwaardig boxje, maar u kunt ook een mooi, stevig en veilig boxje vinden voor een lagere prijs. Als u eenmaal rekening hebt gehouden met de veiligheid en de behoeften van uw gezin, zijn hier een paar kenmerken van het ronde box zwart waarmee u rekening moet houden:

  • Ondersteuning van de matras: Een metalen lattenbodem is beter bestand tegen een springende peuter dan een houten lattenbodem.
  • Verstelbare matrashoogte. Hierdoor kan de matras worden verlaagd als uw baby groeit, zodat ze niet meteen uit de box kan klimmen.
  • Wielen: Een populaire functie op veel mini en draagbare box modellen, wielen maken het gemakkelijk om de box te verplaatsen als dat nodig is.
  • Vorm box: Cocoon-achtige ronde of ovale boxen zijn stijlvol en lief, maar houd er rekening mee dat het vinden van een matras of lakens voor speciale box vormen kan moeilijker zijn.

Naast het controleren of je babybedje aan de veiligheidsnormen voldoet, kunnen een paar veelgestelde vragen helpen om de opties voor een babybedje te beperken. Op basis van wat echte ouders ons vertelden, zijn dit de vier belangrijkste vragen over een boxje om je zoektocht mee te beginnen.

Hoeveel ruimte hebt u?

De grootte is een belangrijke factor bij het kiezen van baby’s eerste bedje, dus houd een meetlint bij de hand als u gaat winkelen. Sommige bopita boxjes zijn groot en mooi – het pronkstuk van elke ruimte – terwijl andere een kleinere, slankere vorm hebben. Bedenk wat het beste werkt voor uw babykamer. Als u in een appartement woont, kan een minibabybedje ruimte besparen. Of je zoekt er een met opbergruimte of een ingebouwde luiertafel.

Ben je veel onderweg?

Als u van plan bent het boxje van kamer naar kamer te verplaatsen – of vaak mee te nemen naar oma – is draagbaarheid belangrijk. Een verplaatsbaar boxje is licht en makkelijk op te vouwen, en toch stevig genoeg voor dagelijks gebruik. Een kinderwagen is ook een goede optie om mee te nemen, en perfect om in de woonkamer te gebruiken of om mee op reis te nemen. Let op fijn gaas, een babyveilige inklapbeveiliging en afneembare hoeslakens om makkelijk schoon te maken.

Is eco belangrijk?

Veel merken van babyboxen doen er tegenwoordig alles aan om ervoor te zorgen dat baby’s rustig kunnen slapen – door veilige, milieuvriendelijke producten te maken. Zoek naar duurzaam hout, niet-giftige verf of afwerking en biologische stoffen of hoezen voor je matras. Groen gaan kan betekenen dat je meer moet uitgeven.

Heb je een standaard of een converteerbaar boxje nodig?

Als u van plan bent het bedje voor meerdere kinderen te gebruiken, is een goed gemaakt traditioneel bedje dat aan de moderne veiligheidsnormen voldoet, een prima optie. Maar ook een ombouwbaar ledikant biedt veel waar voor uw geld, omdat het met een paar kleine aanpassingen met uw baby meegroeit en in een peuterbed, een kinderledikant of zelfs een volwaardig bedframe verandert. Dat gezegd hebbende: kies verstandig. Als je eenmaal een box hebt gekocht, zit je er voor de lange termijn daar aan vast.

 

https://www.pretter.eu/een-baby-box-kiezen/