NMR Webmarketing
Image default
Marketing strategie

Aandacht aan het uiterlijk

Als je op straat loopt en naar de mensen om je heen kijkt zie je dat zij steeds meer aandacht geven aan hun uiterlijk. Zij willen er perfect uitzien en dragen daarom de nieuwste mode wordt gedragen en verschillende crèmes worden op de huid aangebracht. Het is door de natuur bepaalt dat ieder persoon ouder wordt en dit is aan de huid terug te zien want er ontstaan rimpels. De rimpels die in de huid ontstaan zijn littekens van ouderdom en deze zullen niet uit zichzelf verdwijnen.

Er zijn een aantal mogelijkheden om de littekens te bestrijden en er jonger uit te zien. Als je naar de televisie kijkt komen er reclames voorbij dat bepaalde crèmes rimpels laten verdwijnen en het niet meer voor zal komen. De crèmes dienen als een camouflage om de rimpels te bedekken, na enige tijd zullen de rimpels verminderen. Een andere manier om rimpels tegen te gaan is een andere slaaphouding te hanteren en dit heeft effect. Het is gebleken dat als je op de buik of zij slaapt eerder rimpels zullen ontstaan op de kin of wangen. Als er op de rug wordt geslapen ontstaan er minder rimpels. Het is ook belangrijk om naast de slaaphouding ook genoeg slaap te hebben want slaaptekort is van grote invloed op rimpels. Op een korte termijn zullen er al donkere kringen onder de ogen ontstaan en het concentratieniveau is een stuk minder. Bij de dagelijkse werkzaamheden of studie voel je vermoeidheid en de productiviteit is lager.

Een andere manier om rimpels tegen te gaan en dat steeds vaker door mensen wordt gedaan is om maar een cosmetische kliniek te gaan. Zij behandelen de rimpels met botox zodat de spieren van de rimpels worden verdoofd, dit resulteert dat de rimpels verminderen en in sommige gevallen geheel verdwijnen. Met een aantal behandelingen is het resultaat zichtbaar.

http://faceland.nl