NMR Webmarketing
Image default
Internet

Ben je op zoek naar een content creatie bureau?

Digital Inside is naast een zoekmachine optimalisatie bureau ook een content creatie bureau, dit houdt in dat ze naast SEO diensten ook content en creatie diensten aanbieden. Content en creatie is eigenlijk content marketing uitbesteden, dit kan je helpen om een sterker merk op te bouwen en om een betere vindbaarheid te krijgen. Digital Inside kan je helpen met content marketing strategie, social media content, copywriting en video content marketing. Je wordt door Digital Inside geholpen met het maken van content. De soorten content waaraan je moet denken zijn video’s, fotografie, podcast, radio en social posts. Digital Inside heeft alle kennis die nodig is om dit soort content te creëren, deze kennis komt van het werken met vaste partners. Digital Inside is dus een goede keuze als je aan het zoeken bent naar een digital marketing bureau.

Digital Inside helpt ook nog met het verspreiden van de content, dit wordt gedaan op platformen als Instagram, YouTube, TikTok, Linkedin en Facebook. En uiteraard ook op je eigen platformen, zoals de website, je blog en je email.

Online marketing dashboard

Data & Optimalisatie is ook iets dat wordt aangeboden door Digital Inside en een online marketing dashboard is iets dat hieronder valt, want een deugend online marketing dashboard is de basis voor online groei. Met een online marketing dashboard krijg je inzicht in je online resultaten, daarnaast zijn er verschillende databronnen beschikbaar. Je kan hierdoor ook precies weten hoe duur een lead is en je krijgt een visuele weergave. En als laatst krijg je met een online marketing dashboard ook te zien hoe je campagnes moet bijsturen en verbeteren.

De inhoud van een online marketing dashboard is: de samenvatting van de performance van alle kanalen, de maandelijkse bezoekersaantal per kanaal, een overzicht van conversies, een presentatie per apparaat, de performance van de website, de resultaten van Google Ads en YouTube Ads, de resultaten van Facebook Ads en Instagram Ads en ook de resultaten van Linkedin Ads en als laatst de ontwikkelingen van de meest belangrijke zoekwoorden.

Er zijn ook nog meer inzichten mogelijk aangezien de doelstellingen van elke klant weer anders kunnen zijn, daarom kan je het online marketing dashboard eenvoudig uitbreiden. Daarnaast kan je ook nog de groei erin zetten. Je zou hier aan platformen als Instagram en Linkedin kunnen denken. Het online marketing dashboard is al beschikbaar vanaf 750 euro, dit is absoluut een aanrader!