NMR Webmarketing
Image default
Bedrijven

Werkkleding nodig voor uw bedrijf? Dit zijn de mogelijkheden!

Als u op zoek bent naar bedrijfskleding, dan zijn er legio mogelijkheden. Om u enigszins op weg te helpen en wellicht wat tips mee te geven, hebben we hieronder een aantal opties en aandachtspunten op een rijtje gezet.

Werkkleding voor de zomerdag

In de zomer liggen de temperatuur vaak boven de twintig graden. En of je dan binnen of buiten moet werken, een beetje luchtige bedrijfskleding is dan wel fijn. Het liefst kleding die wat ademt zodat je minder snel zult gaan transpireren.

Voor de zomerdagen is een polo altijd een goede optie. Een polo heeft korte mouwen en met de knoopjes kun je de hals ook nog wat openen.

Naast de polo is een korte broek als werkbroek wellicht fijner als een werkbroek met lange pijpen. Een korte werkbroek hoeft helemaal niet lastig te zijn. Korte werkbroeken zijn er tegenwoordig namelijk ook met voldoende zakken en overige opbergwerkzaamheden zodat u al uw gereedschap en dergelijke gewoon kwijt kunt.

Naast de polo kunt u ook kiezen voor T-shirts als werkkleding. Deze T-shirts hebben natuurlijk ook korte mouwen en ze zijn er in heerlijk luchtige en dunne modellen.

Werkkleding voor de winterdag

In de winter daalt de temperatuur natuurlijk behoorlijk, soms tot onder het nulpunt. Bij die temperaturen hebben uw werknemers graag warme kleding aan.

Om te beginnen zijn warme truien dan een goede optie. Met een warme trui kun je buitenwerkzaamheden ook nog uitvoeren als de temperatuur bijvoorbeeld tussen de vijf en tien graden ligt.
Daalt de temperatuur onder de vijf graden en gaat deze richting de nul of daalt hij er onder, dan zullen uw werknemers graag wat extra warms aan hebben. Behalve een trui is een goede, degelijke en warme werkjas/winterjas dan aan te raden.
Vergeet ook een goede werkbroek niet. Een werkbroek van goede kwaliteit houd de benen warm en houd de kou tegen.

Bedrijfskleding van Hurricane

Waarschijnlijk wilt u een bepaalde uitstraling creëren met uw werkkleding. Dan is het aan te raden te gaan voor 1 merk. Dit brengt eenheid in de uitstraling. Kijk eens bij de bedrijfskleding van Hurricane. Hurricane heeft een breed assortiment werkkleding met kleding voor iedereen. Zowel voor de mannen als voor de vrouwen. Hurricane heeft kleding voor elk seizoen zodat uw werknemers in elk jaargetijde comfortabel kunnen werken.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding drukken met logo

Wilt u iets extra’s meegeven aan uw bedrijfskleding? Denk dan eens aan bedrijfskleding drukken met logo. Door het bedrukken van uw bedrijfskleding met uw eigen logo geeft u uitstraling aan de kleding en u vergroot de herkenbaarheid van uw personeel.

Naast uw eigen bedrijfslogo is het natuurlijk verstandig om ook de bedrijfsnaam er bij op te zetten. Dit kan bijvoorbeeld uw eigen achternaam zijn maar dat hoeft natuurlijk niet. Naast de bedrijfsnaam kunt u ervoor kiezen een toevoeging te vermelden op de kleding welke aangeeft wat uw organisatie doet. Heeft u een stukadoorsbedrijf en is uw naam Gerrits? Dan kan er op de bedrijfskleding stukadoorsbedrijf Gerrits vermeld worden. Uiteraard gepaard gaand met uw eigen unieke logo.

Het bedrukken van de bedrijfskleding kan ook positief werken op het gevoel van eensgezindheid onder uw personeel. Uw personeel gaat zich meer onderdeel voelen van een team, een echte organisatie. Dit kan uiteindelijk het presteren en de uiteindelijke output ten goede komen.