NMR Webmarketing
Image default
Mode en Kleding

Word modeadviseur in vijf dagen met deze Mode opleiding

Bent u op zoek naar een Mode opleiding die u in korte tijd klaarstoomt voor de arbeidsmarkt? Dan is de opleiding Modeadviseur bij Detex Opleidingen misschien wel wat voor u. Deze opleiding is bedoelt voor iedereen die in de modebranche werkt of wil werken. Het maakt dus niet uit hoeveel ervaring u al heeft op het gebied van fashion en verkoop. Deze Mode opleiding is geschikt voor iedereen die graag wil leren hoe hij elke klant met de perfecte outfit de deur uit kan sturen.

Creatieve lessen tijdens de opleiding

De cursus duurt vijf dagen, waarbij op elke dag een ander onderdeel aan bod komt. De vijf onderdelen waar de Mode opleiding aandacht aan besteedt zijn Visual Merchandising, Textielwarenkennis, Assortimentskennis, Imago Styling en De Nieuw Verkoper. Bij Visual Merchandising leert u alles over hoe u uw winkel zo efficiënt en aantrekkelijk mogelijk in kan richten. Textielwarenkennis richt zich juist op de basis van kleding: welke verschillende grondstoffen voor kleding zijn er? En waarom mag u het ene kledingstuk wel heet wassen en het andere alleen maar stomen? Op dag 3, bij Assortimentskennis, leert u onder andere de benamingen voor alle kledingstukken en -combinaties en leert u de details over verschillende soorten jeans. Bij Imago Styling worden, onder andere, kleur, pasvormen en persoonlijkheid behandelt en De Nieuwe Verkoper richt zicht tot slot op het begrijpen van de klant. Alle aspecten van de moderetail komen in deze Mode opleiding dus voorbij.

Praktische informatie voor wanneer u start

Na de opleiding zal u dus een brede kennis over mode in huis hebben. U eindigt de opleiding met een examen waarin deze kennis getest wordt. Als u dit examen haalt, ontvangt u het diploma Detex Modeadviseur. De cursussen beginnen midden-september van dit jaar en de opleiding vindt plaats in het Utrechtse Doorn. U kunt zich makkelijk online inschrijven voor deze Mode opleiding op de website van Detex Opleidingen. U doet deze opleiding al vanaf €203 exclusief BTW per persoon. Dit is inclusief bovengenoemde vaste onderdelen van het programma en inclusief de studieboeken. Twijfelt u nog? Bezoek dan de website van Detex Opleidingen voor de contactgegevens en meer informatie.

https://www.detex.nl