NMR Webmarketing
Image default
Artikel marketing

Zichtbaar en succesvol op social media

Your Business Online is een toonaangevend social media bureau dat al een aantal jaren aan de weg timmert. Ook voor jou kunnen ze de volgende doelen bereiken:

· in contact komen met je doelgroep;

· het vergroten van je naamsbekendheid;

· het verhogen van de omzet.

En dit allemaal op een snelle en resultaatgerichte manier waarbij je als ondernemer continu op de hoogte gehouden wordt. Het team van Your Business Online is aanstekelijk enthousiast. De toewijding, inzet, kennis en lol spatten ervan af.

Facebook, twitter, Insta, LinkedIn

Als je zaken doet met Your Business Online zal jouw business snel verbeteren. Er wordt altijd naar het complete plaatje gekeken. Er worden zo veel mogelijk platforms ingeschakeld. Met een slimme combinatie van marketingstrategieën voor Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn worden snel targets gehaald. Al veel bedrijven gingen je voor en zijn inmiddels trouwe klant van Your Business Online. Kijk maar eens op de site voor de succesverhalen van bijvoorbeeld webshop Deens, De Nederlandse Energiemaatschappij, Jumbo, Multivlaai en Breda University.

Maximaal rendement

Voor Instagram marketing is veel aandacht. Instagram is the place to be voor ondernemers. Je kunt er je producten en diensten met foto’s en filmpjes presenteren. Het is mogelijk directe berichten te sturen naar afgebakende groepen klanten. En je kunt potentiële nieuwe relaties ontmoeten. Voordat je je laat zien op Instagram is het handig een marketingplan op te stellen. Belangrijke stappen daarbij zijn:

· het inspelen op jouw specifieke doelgroep;

· het aanmaken van een Instagram Business Account;

· het bepalen van de content: wat ga je plaatsen?

· het maken van een tijdsplanning: wanneer plaats je bepaalde content?

· het opstellen van Instagram advertenties.

Er gaat inderdaad best wel wat tijd en energie in zitten. Als je er zelf geen mogelijkheid toe ziet, kun je het gehele traject aan de experts van Your Business Online overlaten. Voel je uitgenodigd er eens over te komen praten! Je kunt een berichtje twitteren of een mail sturen. Bellen met nummer 076-8897629 of contact opnemen via Whatsapp, Instagram, LinkedIn en Facebook is ook mogelijk.

https://www.yourbusinessonline.nl