NMR Webmarketing
Image default
Artikel marketing

Internetmarketing en SEO specialist Oosterhout NB

Het runnen van een eigen website kan veel tijd in beslag nemen. Er komen veel dingen bij kijken, waaronder de internet marketing en SEO. Het is niet gek als je daar niet zoveel vanaf weet, en gelukkig kun je het ook uitbesteden. Like2trade levert namelijk niet alleen professionele SEO websites, maar ze kunnen ook ingezet worden voor het onderhouden hiervan. Zo ben je er zeker van dat je website klantvriendelijk en functioneel is, maar ook juist is geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid en een hoog bereik op Google.

SEO servicecontract

Het is mogelijk een servicecontract af te sluiten zodat je elke dag kunt rekenen op de juiste ondersteuning wanneer je dit nodig hebt. Daarnaast mag je dan gebruik maken van gratis hosting voor je website, waarbij de verhuizing ook nog eens kosteloos is.

Dit servicecontract is vooral handig wanneer je wilt blijven groeien als ondernemer. Je bezoekersaantallen zullen blijven toenemen door middel van de juiste SEO en wanneer je daar behoefte aan hebt is er zelfs de mogelijkheid contact op te nemen met een online business coach.

Samen wordt er gekeken naar jouw doelen en wordt er een strategie bepaald die het beste past bij jouw website en je budget. Op deze manier ben je verzekerd van een goede vindbaarheid, maar ook van hulp of advies wanneer je dit nodig hebt. Vanaf het moment dat het contract loopt zal er elke dag een zoekmachineoptimalisatie uitgevoerd worden. Maar wanneer je hulp nodig hebt bij een update, optimalisatie of een aanpassing kan dit ook gedaan worden voor je.

Ook het realiseren van content en het beheren van je social media behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kun je denken aan het leveren en verzorgen van afbeeldingen, teksten, vertalingen, podcasts, video’s, e-books, persberichten, infographics en e-mailmarketing.

 

Like2Trade.com

Potgieterstraat 8
4904GG Oosterhout

TEL: 0162-854203

MOB: 06-33747504

MAIL: info@like2trade.com

KVK: 81071795

BTW: NL003526390B90

https://wartikelen.tumblr.com/