NMR Webmarketing
Image default
Bedrijven

Bestanden versturen op het internet

 

Zakelijke veiligheid op het internet

We hebben steeds meer te maken met het internet. Eigenlijk kan er wel gesteld worden dat we niet meer zonder kunnen. Heel veel applicaties, toepassingen, producten en systemen die we dagelijks gebruiken, staan in verbinding met het internet. 

Alhoewel het internet tal van mogelijkheden biedt, is het ook niet altijd zonder gevaar om verbonden te zijn. Denk maar aan hackers die proberen om uw systemen binnen te dringen, of virussen die zijn gemaakt met als doel geldt van anderen af te nemen of systemen te beschadigen. 

Dit zijn vervelende zaken als u hiermee te maken krijgt als particulier, maar zijn bijzonder vervelend als u hiermee te maken krijgt als u een bedrijf heeft. Er mogen absoluut geen inkomsten misgelopen worden en daarnaast is het natuurlijk ook niet de bedoeling als uw bedrijf stilgelegd moet worden omdat de systemen die u nodig heeft voor de bedrijfsvoering niet werken. Hetzelfde geldt voor grote bestanden versturen. 

Grote bestanden versturen doet u als eigenaar van een bedrijf wel eens en zo ook het ontvangen dit soort bestanden. Ook dit moet op een veilige manier gebeuren om ervoor te zorgen dat er geen virussen of ongenodigde gasten uw systeem binnen kunnen komen.

 

Grote bestanden versturen door middel van veilige applicaties

Om grote bestanden te versturen als eigenaar van een bedrijf heeft u tal van keuzes waarop u dit kunt doen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van diverse applicaties die door websites zoals grotebestandenversturen.nl worden gefaciliteerd. Het voordeel aan het versturen van grote bestanden op deze manier is dat u vele bestanden in één keer kunt versturen, u de bestanden kunt traceren en daarnaast op een veilige manier kunt zorgen voor de overdracht van de bestanden. 

Naast dat u zelf kunt versturen, kunt u hierbij ook bestanden zelf ontvangen. Door middel van een account aan te maken voor uw bedrijf kunt u uw bestanden makkelijk en snel naar anderen doorsturen. U heeft veel opslagruimte en daarnaast worden zowel uw bestanden als uw account versleuteld waardoor het nog veiliger is om bestanden uit te wisselen. 

Het is daarnaast zelfs mogelijk om handtekeningen voor ontvangst in te stellen en uw bedrijfslogo mee te sturen waardoor u nog professioneler overkomt.