NMR Webmarketing
Image default
Vervoer en transport

Deze internationale koerier doet spoedzendingen over de hele wereld

Moet u een zending met spoed versturen naar de andere kant van de wereld? Schakel dan de hulp in van A-One Spoedkoeriers! Deze internationale koerier heeft alles in huis om uw zending zo snel mogelijk op de plek van bestemming te krijgen. U kunt het bedrijf zelfs als spoedkoerier op internationale zendingen inzetten. Omdat zij nauw samenwerken met betrouwbare partners over de hele wereld, komt uw pakket altijd in goede conditie aan. Ook is uw pakket vanaf het moment van ophalen tot aan de aflevering verzekerd, of u deze koerier nu nodig heeft voor internationale zendingen of voor zendingen in eigen stad.

Same day delivery

Een zending op dezelfde dag nog laten leveren door deze spoedkoerier? Dat is geen enkel probleem. Met een enkel belletje aan A-One Spoedkoeriers geeft u uw opdracht door, waarna de spoedkoerier al binnen een half uur voor uw deur kan staan. Bekijk de contactmogelijkheden op de website om te ontdekken welk nummer u moet bellen. Dit is namelijk afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt. Het wagenpark vindt u in Nieuwegein, waar kleinere bestelwagens ter beschikking staan voor de spoedkoerier, maar ook grote vrachtwagens. Dit betekent dat u zowel een envelop als grote meubels kunt laten transporteren door dit bedrijf. U hoeft dus nooit in te leveren op kwaliteit!

Ook voor koeltransport

Moet u voedsel, medicijnen of andere producten vervoeren die koel moeten blijven? Dan neemt de internationale of nationale koerier de koelbus mee. Hierin is plaats voor twee pallets; dit is in veel gevallen meer dan genoeg plaats voor zendingen. Heeft u hier interesse in? Laat het weten aan het vakkundige team, zodat zij uw zending kunnen verwerken in hun strakke planning. Doordat ze dit zo strak houden, kunnen ze altijd aan uw wensen voldoen en snel handelen. Bekijk de website eens om meer te ontdekken over dit gespecialiseerde bedrijf!