NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Verwijder hardnekkige algen op uw terras of tuinmeubelen met Biomos

Bent u het constante borstelen en schuren om uw terras of tuin helemaal algenvrij te krijgen ook helemaal zat? Dan is Biomos de oplossing voor u! Het is een doeltreffend middel dat op een milieuvriendelijke manier algen en mos van een ondergrond verwijderd. Denk hierbij aan dakpannen, tegels, tuinmeubelen en andere oppervlakten. Vermeng de Biomos met water en breng het aan met een gieter of nevelspuit voor een optimaal resultaat. Zelfs wanneer uw tuinmeubelen van hout zijn, is het mogelijk om Biomos te gebruiken.

Bestel de tuinset van uw dromen en geniet van de lentezon

Is eindelijk alle aanslag weg uit uw tuin, maar merkt u dat uw tuinmeubelen wel aan vervanging toe zijn? Bekijk dan eens alle tuinmeubelen van diverse merken op de online shop van J&B Exclusieve Tuinmeubelen. Hier vindt u alles om uw tuin aan te kleden, van schaduwmakers tot loungesets en van ligbedden tot buitenverlichting. Natuurlijk heeft u ook keuze uit verschillende A-merken op het gebied van exclusieve tuinmeubelen. Bij de loungesets heeft u keuze uit merken zoals Manutti, Ninix en Royal Botania. Start de lente met een schone tuin en nieuwe tuinmeubelen die u eenvoudig bestelt via de online shop. U krijgt de tuinmeubelen snel binnen, zodat u binnen de kortste keren kunt genieten van de eerste zonnestralen.

Bekijken in de showroom, online bestellen

Wilt u de tuinmeubelen eerst een keer zien voor u overgaat tot een online bestelling? Ga dan een keer langs bij ruime showroom en -tuin van J&B Exclusieve Tuinmeubelen in Breda. Met meer dan 1250 vierkante meter aan tuindesign kijkt u op het gemak naar alle mogelijkheden. Wilt u even wat tijd om te beslissen? Dan denkt u rustig nog even na over de designs en bestelt u uw tuinmeubelen online wanneer u een beslissing heeft gemaakt. Geen druk, wel prettig winkelen.