NMR Webmarketing
Image default
Woningen

Geen krassen en sporen meer met een vloerglijder

Je wilt natuurlijk graag dat de vloer van je woning zo lang mogelijk mee gaat. Zeker als je net geïnvesteerd hebt in een mooie vloer, doet het eerste krasje extra veel pijn. Maar ook als je een vloer hebt die al langer in het huis ligt is het fijn als deze zo lang mogelijk mooi blijft. Het is dan ook heel vervelend als er allemaal krassen of sporen op je vloer komen door bijvoorbeeld het schuiven van een stoel. Om dit te voorkomen is een vloerglijder een goede oplossing!

Een vloerglijder beschermt de vloer

Als jij al jarenlang je bureaustoel of eetstoel naar achter en weer terug schuift, heeft dit waarschijnlijk sporen op de vloer achter gelaten. Om je vloer te beschermen kun je een vloerglijder gebruiken. Dit is een heel eenvoudige manier om extra bescherming te bieden. Door dit te gebruiken bescherm je de vloer tegen krassen en sporen, zodat de vloer langer mee gaat en je er dus langer plezier van hebt.

Hoe werkt het?

Een vloerglijder plak je onder de poten van je stoel, bank of ieder ander gewenst meubelstuk. Het soort glijder dat je nodig hebt hangt geheel af van het materiaal waarvan de vloer is gemaakt. Er zijn speciale soorten glijders voor vloerbedekking, ruwe vloeren en houten vloeren. Glijders zijn er ook in allerlei materiaalsoorten en maten. Zoek dus van tevoren goed uit welke soort glijder je nodig hebt.

https://stoeldopshop.nl/pages/vilt-onder-stoel