NMR Webmarketing
Image default
Dienstverlening

Groepenkasten zelf testen

Je kan zelf kijken of je groepen van de groepenkast wel werkt. De groepenkast heeft meerdere groepen met een schakelaar op de groep, want elke groep heeft een eigen doel en kant van het huis. Groep 1 heeft bijvoorbeeld de geeft stroom aan de woonkamer en groep 2 geeft stroom aan de badkamer. Je kan zelf de groepen uitzetten om te kijken welke groep bij welke kant komt van je huis. Je kan een groep uitschakelen en dan gebeurt er niks in je huis. Dat denk je tenminste, want je stopcontacten kunnen ook uitgaan door je groepenkast maar dat kan je natuurlijk niet goed zien met het blote oog. 

testknop

Sommige groepen hebben ook een knop met test erop je kan dan kijken of de groepen dan wel werken of niet. Je kan het zelf ook uitschakelen en zo kan je het snelst zien welke groep bij wat hoort. De elektriciens die weten hoe je groepenkast wel werkt en ze kunnen je ook er mee helpen als je een paar vragen hebt. De elektriciens die doen dit wel jarenlang en doen dit ook wel dagelijks. Ze moeten vaak checken voor klanten of de groepenkasten wel of niet werken. De groepenkasten zijn best moeilijk om helemaal goed te snappen behalve als je over groepenkasten hebt geleerd en de elektriciens die hebben dat natuurlijk gedaan over de groepenkasten.

Snel en goed

Elektriciens die kunnen snel en goed de groepenkasten bekijken. Ze zien snel wat er mis is met de groepenkast en kunnen het probleem metteen oplossen. Het is meestal hetzelfde probleem bij een groepenkast. De groepenkasten die je hebt in je huis kan ook best onveilig zijn dus laat een elektriciens je groepenkast bekijken. De elektriciens die vragen weinig geld voor om de groepenkasten te bekijken en te repareren.