NMR Webmarketing
Image default
Dienstverlening

Wat is een nano coating?

Schilderen is een kunst die al duizenden jaren wordt beoefend. Tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden om je woning of bedrijfspand te schilderen. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van nano coating. Wat houdt dit in? En wat zijn de voordelen van nano coating ten opzichte van andere soorten verf? Dat lees je allemaal in dit artikel!

Wat is nano coating?

Nano coating is een dun laagje verf of nano deeltjes dat wordt aangebracht op het oppervlak van materialen. Nano coating kan worden gebruikt om allerlei soorten materialen te beschermen, zoals hout, metaal, textiel en kunststof. Nano coating is niet zichtbaar voor het blote oog, maar kan wel een groot verschil maken in de weerstand van een materiaal.

Waarom nano coating gebruiken?

Wanneer je kiest voor nano coating van je woning of bedrijfspand, kies je voor een duurzame oplossing. Nano coating is namelijk bestand tegen vele weersomstandigheden, zoals extreme hitte, kou en UV-straling. Ook vuil en stof hechten minder goed aan nano gecoate materialen. Dit maakt nano coating ideal allerlei soorten schilderklussen.

Wat kost nano coating aanbrengen?

Het aanbrengen van nano coating is iets duurder dan traditioneel schilderwerk. Dit komt omdat het een speciale techniek vereist die niet iedere schilder beheerst. Nano coating is echter wel een investering die zichzelf terugverdient, door de lange levensduur en weerstand van het materiaal.

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf dat nano coating kan aanbrengen? Schildersbedrijf de betrouwbare schilder is gespecialiseerd in nano coating en kan je hier alles over vertellen! Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij staan graag voor je klaar!

Andere werkzaamheden van de betrouwbare schilder

Kwaliteit en service staan bij ons voorop! Wij werken alleen met de beste materialen en hebben jarenlange ervaring in de schildersbranche. Onze klanten zijn dan ook altijd tevreden met het eindresultaat. Heb je vragen over nano coating of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!