NMR Webmarketing
Image default
Mode en Kleding

Laat leuke sjaals bedrukken voor iedere speciale gelegenheid

U kunt de gelegenheid zo gek niet bedenken, of het is mogelijk om er een sjaal bij te laten maken. Particulieren kunnen hierbij denken aan grote vrijgezellenfeesten tot belangrijke voetbalwedstrijden van uw lokale team, maar ook aan zelf opgezette supportersverenigingen. Bedrijven hebben ook de mogelijkheid om te kiezen voor de business-sjaal die gemaakt is van 100% zuiver scheerwol. Deze sjaals zijn perfect om te laten bedrukken voor grotere bedrijven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk of voor uw ambassadeurs.

Maak een keuze uit een van de vele modellen sjaals

De mogelijkheden voor het laten bedrukken van sjaals zijn eindeloos. Maar waar kunt u terecht als u dit wilt laten doen? De Breigigant is de goedkoopste aanbieder binnen de Benelux en levert bovendien ontzettend snel door heel Europa. Het ontwerpen van de sjaals is helemaal gratis, maar u mag altijd rekenen op extra assistentie wanneer u er zelf niet aan uitkomt. Bovendien hoeft u geen instel-, aanmaak- of verzendkosten te betalen. Zelfs niet als u de minimale afname van slechts 15 stuks gebruikt! Bij De Breigigant heeft u keuze uit de volgende modellen:

  • Supporterssjaals: de meest bekende sjaal met verschillende kleuren en franjes
  • Autosjaals: een mini-variant van de supporterssjaals
  • Blokstrepen sjaals: combineer verschillende kleuren op de sjaals
  • Casual sjaals: volledig te ontwerpen naar eigen wens
  • Business-sjaals: chique uitstraling, gemaakt van 100% zuivere scheerwol
  • Spelerssjaals: draag binding met uw favoriete speler uit
  • Wedstrijdsjaals: hou de herinnering van een unieke wedstrijd voor altijd bij
  • Custom-made sjaals

Vraag een offerte aan voor uw supportersmaterialen

Bij de 24-uurs klantenservice van De Breigigant staan altijd experts voor u klaar om assistentie te bieden bij het ontwerpen en bedrukken van de sjaals. Neem hiervoor telefonisch contact op of laat een bericht achter via de website voor meer informatie. Wilt u graag een offerte aanvragen? Laat uw naam, telefoonnummer, e-mailadres én het te verwerken materiaal achter met een bericht. Dan weet u snel welke kosten u moet inramen voor het laten bedrukken van de sjaals.

https://www.breigigant.com/