NMR Webmarketing
Image default
Bedrijven

Welke soorten gsm hoesjes heb je?

Welke soorten gsm hoesjes heb je?

 

Tegenwoordig heeft iedereen gsm op zak om bereikbaar te zijn, te appen met vrienden of toch even snel op Facebook te kijken. De gemiddelde mensen doen ongeveer 2 jaar met hun telefoon en hierdoor heeft dit apparaat nogal wat te verduren. Buiten dat deze vaak vallen is het ook een broeinest van bacteriën of ander vuil. Dit zorgt ervoor dat veel mensen ervoor kiezen om gsm hoesjes te gebruiken rondom hun toestel om zo hun toestel langer te beschermen. Binnen deze markt heb je veel verschillende soorten hoesjes, wij zullen ze even benoemen.

 

Bumper gsm hoesjes

 

Een bumper, ook wel soft/hardcase hoesje genoemd, valt onder de gsm hoesjes waarbij je voornamelijk alleen de achterkant beschermd van de telefoon. Het voordeel hiervan is dat je snel en makkelijk in je telefoon zit, zodat je dat net dat ene telefoontje niet kunt missen. Ook zijn deze meestal wat platter, waardoor mensen dit prettiger vinden om dit in hun zakken te houden of mee te nemen in hun tas. Deze type hoesjes zijn in allerlei maten en vormen te krijgen en hiermee kan je echt je eigen touch aan je telefoon geven. Een tip voor deze soorten hoesjes is wel dat je een screenprotector kan installeren om toch je scherm te beschermen tegen kleine krasjes.

 

Flipcase gsm hoesjes

Het tegenovergestelde van een bumper hoesje is een flipcase. Dit zijn gsm hoesjes, waarmee je meer bescherming hebt, doordat je zowel de voor- en achterkant van je telefoon beschermd is door een klepje gemaakt van plastic, leer of een ander soort materiaal.

https://www.telefoonhoesje.nl/