NMR Webmarketing
Image default
Eten en drinken

Waar kun je losse thee kopen?

Losse thee kopen steeds meer mensen. Dit is helemaal niet zo gek, want losse thee heeft meer smaak en is ook lekkerder dan thee uit een theezakje. Daarom is het voor liefhebbers van thee zeker aan te raden om een keer losse thee te kopen.

Losse thee kopen bij Leafty

Als je losse thee koopt, is het aan te raden om dit te doen bij Leafty. Leafty biedt namelijk hoge kwaliteit losse thee. Het komt namelijk best vaak voor dat de losse thee geen hele hoge kwaliteit heeft. Bij Leafty loop je dit gevaar niet.

Er zijn veel verschillende soorten losse thee. Zo heb je de bekende zwarte thee, maar er zijn ook nog andere variaties zoals witte thee of groene thee. Daarnaast zul je nog veel andere verschillende soorten thee vinden.

Het is heel erg lekker om een mix van losse thee te kopen. Hier kun je namelijk verschillende smaken van krijgen. Zo krijg je een groot aanbod aan heerlijke smaken. Als je wilt, kun je zelf ook een mix van thee samenstellen. Het is namelijk best wel makkelijk om zelf een mix van thee samen te stellen. Om dit te doen, is het wel aan te raden om verschillende soorten thee en andere smaakgevers te hebben. Deze kun je ook krijgen bij Leafty.

Maandabonnement op losse thee

Leafty heeft een groot aanbod aan verschillende soorten thee. Het is natuurlijk niet heel erg handig om dit allemaal apart te kopen. Daarom is het mogelijk om elke maand een nieuwe soort thee te krijgen bij Leafty.

Dit aanbod heet een maandabonnement. Leafty biedt door middel van een maandabonnement elke maand een andere soort thee aan. Als je verschillende theeën houdt of graag wilt uitproberen, is het heel erg betaalbaar en handig om een maandabonnement te nemen. Hierdoor kun je namelijk makkelijk verschillende soorten thee uit proberen.

Dit abonnement kun je in drie vormen krijgen. Je kunt het namelijk krijgen in Chota (klein), Madhyam (middel) en Bada (groot). Hierdoor kun je zelf ook kijken hoeveel thee je drinkt en hoeveel je graag uit wilt proberen van de thee.