NMR Webmarketing
Image default
Eten en drinken

Dit restaurant in Den Bosch aan de Korte Putstraat heeft voor iedereen een heerlijke maaltijd

Wanneer je in ’s-Hertogenbosch bent en lekker wilt lunchen of dineren, moet je zeker eens langsgaan bij Breton. Dit restaurant is gevestigd aan de Korte Putstraat in Den Bosch en heeft een uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten. Of je nu van vlees of vis houdt of liever vegetarisch eet; hier vind je altijd een maaltijd die je lekker vindt. Bovendien is dit restaurant sfeervol ingericht en is het er altijd gezellig. Zo beleef je met vrienden of familie zeker een leuke middag of avond in de hoofdstad van Noord-Brabant!

Een selectie van het veelzijdige menu

Dit restaurant in Den Bosch, dat gevestigd is aan de Korte Putstraat, heeft een uitgebreide menukaart. Bij zowel lunch als diner valt hier uit veel gerechten te kiezen. Denk aan broodjes, soep, koude en warme gerechten en heerlijke desserts. Het is te veel om hier allemaal te noemen, maar hier zijn alvast een paar mogelijkheden:

  • Krabsoep
  • Zeebaars
  • Bretonburger
  • Melanzane Parmigiano
  • Broodje met garnalensalade

Ook voor een zondagse brunch en catering

Bij Breton kun je van dinsdag tot en met zondag lunchen en dineren en op zondag kun je er ook brunchen. Daarnaast biedt deze zaak ook catering op locatie aan. Organiseer jij een feest en wil je jouw gasten verwennen met lekker eten? Laat dan de foodtruck van Breton langskomen! Dan weet je zeker dat er genoeg lekker eten is voor jou en al je gasten. Geef je wensen door aan de medewerkers van Breton en zij regelen de rest.

Reserveer op tijd!

Of je nu wilt komen eten in dit restaurant aan de Korte Putstraat in Den Bosch of de foodtruck wilt boeken; in beide gevallen is het slim om op tijd te reserveren. Dit kan telefonisch of via de website van Breton. Zo weet je zeker dat er op de juiste dag en tijd een tafel voor je vrijgehouden wordt of dat de foodtruck voor je klaar staat.

https://www.brasserijbreton.nl/wp/