NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Jouw marmeren eettafel koop je bij IndoMarmer

Een marmeren eettafel is al jaren populair en dat is eigenlijk niet zo gek. Marmer is namelijk een materiaal dat er enerzijds ontzettend goed uit ziet, maar praktisch ook nog eens flink wat voordelen biedt. Met een marmeren eettafel geniet je dus van beide voordelen. Wil je weten wat de voordelen zijn? Lees dan vooral even verder. Ben je er eenmaal uit dat je een marmeren eettafel wil, raden wij je aan deze te bestellen bij IndoMarmer.nl. Deze aanbieder heeft namelijk het grootste assortiment van marmeren eettafels en biedt deze aan tegen de laagste prijzen. Verder wordt je tafel gratis verzonden en krijg je ook nog eens 14 dagen bedenktijd! Daarom zeggen wij: een marmeren eettafel kopen bij IndoMarmer is altijd een goed idee.

 

Alle verschillende vormen op een rijtje

Het belangrijkste aan een marmeren tafel is de vorm ervan. Je kunt kiezen voor een vierkante, een rechthoekige en een ronde tafel. Welke van deze drie je kiest, is met name afhankelijk van de huidige stijl in je eetkamer en de hoeveelheid ruimte die nog beschikbaar is voor de tafel. Is je eetkamer bijvoorbeeld wat kleiner, is een vierkante of rechthoekige kamer de betere optie. Zo verspil je niet onnodig ruimte. Zet je de tafel in het midden van de kamer neer? Dan is een ronde optie de beste optie. Naast deze twee factoren is het natuurlijk ook belangrijk wat je zelf mooi vindt. Ook de afmetingen van de tafel kunnen van belang zijn. Die zijn er in zo veel verschillende soorten en maten, dat wij ze niet allemaal voor je op kunnen sommen. Dat betekent wel dat er daarom altijd een maat te kiezen is die past in jouw eetkamer!

 

Onderhoudsvriendelijk en een lange levensduur

Marmeren tafels kenmerken zich verder doordat ze erg weinig onderhoud vereisen. Om jezelf te verzekeren van jarenlang plezier van je tafel, kun je een speciale wax voor marmer aanschaffen die je tafel weer vrij van zuurvlekjes maakt. Wil je je tafel gewoon eens mooi oppoetsen, zijn hier speciale onderhoudssetjes voor te koop. Daarmee straalt je tafel weer als nooit tevoren. Tegenwoordig worden marmeren tafels behandeld met een nanotechnologie die de toplaag voorziet van een impregnatielaagje. Hierdoor is het marmer waterafstotend. Dat betekent dat je niet hoeft te rennen om schoonmaakmiddelen te halen zodra er wat vocht op de tafel gemorst wordt. Ga dus snel op zoek naar de marmeren tafel met de ideale afmetingen en vormen en geniet ook van de lange levensduur, het weinige onderhoud en het oogstrelende ontwerp!s