NMR Webmarketing
Image default
Online marketing

Valentijns relatiegeschenken

Wanneer je je relaties eens wilt verrassen met een leuk geschenk maar het op een ander moment wil doen dan alle anderen dan is Valentijn een goed moment daarvoor. Zo val je op bij iedereen op een moment dat anderen dat niet doen. En dat is natuurlijk de bedoeling van een relatiegeschenk, opvallen en in de herinnering blijven van degenen die het relatiegeschenk ontvangen.

Valentijnsdag is bij uitstek een dag om je relaties te laten weten hoezeer je hen waardeert. Door je actie te koppelen aan valentijnsdag geef je je actie een extra dimensie. Valentijnsdag is immers wereldwijd bekend en heeft een positieve uitstraling.

Relatiegeschenken voor Valentijnsdag

Daarnaast kun je natuurlijk heel leuk inspelen op het thema Valentijn, er zijn veel artikelen in de kleur rood verkrijgbaar. En ook het aantal relatiegeschenken in de hartvorm zijn zeer divers. Denk bijvoorbeeld aan een anti stress hart, een sleutelhanger met I love you, blikjes in hartvorm of snoepblikjes gevuld met lekkere hartjes. Uiteraard kunnen wij ook een aantal producten in een hartvorm produceren. Deze custom made artikelen worden geheel naar eigen wens gemaakt.

Relatiegeschenk bedrukken

De relatiegeschenken en give aways voor Valentijn kunnen wij ook bedrukken met jullie logo of slogan. De mogelijkheden zijn per artikel verschillend. Dat kan variëren van 1 kleur opdruk tot full colour bedrukking. Een en ander is natuurlijk ook afhankelijk van het aantal kleuren in jullie eigen logo of slogan en de wensen daaromtrent.

Bekijk op je gemak de producten in onze speciale Valentijn categorie en kies uit wat bij jouw bedrijf of product past.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Ons team van enthousiaste medewerkers staan je met raad en daad bij. Schroom dus niet om te bellen of mailen, wij helpen je graag. Op onze website www.relatiegeschenk4you.nl vind je al onze relatiegeschenken en give aways.

https://www.relatiegeschenk4you.nl/