NMR Webmarketing
Image default
Verbouwen

Een professioneel en ervaren installatiebedrijf in Bergen op Zoom

Installab is gespecialiseerd in het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s in de regio Bergen op Zoom, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Met het oog op het milieu zijn elektrische auto’s een duurzame keuze. De professionals van het installatiebedrijf in Bergen op Zoom zijn gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van elektrische installaties en andere duurzame oplossingen voor uw woning of bedrijfspand en is aangesloten bij Techniek Nederland, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en technische detailhandel. Daarnaast is Installab erkend Rolec Dealer en specialist in het plaatsen van de juiste laadpaal voor uw specifieke elektrische auto in de regio.

Installab voor onderhoud en inspecties aan laadpalen

Naast het plaatsen van laadpalen is Installab gespecialiseerd in onderhoud van laadpalen voor elektrische auto’s en het onderhoud ervan. Er bestaan meerdere soorten laadpalen voor zakelijke als particuliere gebruikers. Afhankelijk van uw individuele situatie kiest u een laadpaal die het beste bij uw wensen past. Denk daarbij aan het vermogen en het type laadpaal die de beste optie voor uw elektrische auto zijn. De professionals van het installatiebedrijf in Bergen op Zoom voeren ook inspecties uit volgens Nen-normeringen. Dit is noodzakelijk om uw installaties goed en veilig te laten werken.

Neem contact op over de mogelijkheden

Het is belangrijk om uw tijd te nemen voordat u een elektrische laadpaal laat installeren en Installab, een installatiebedrijf in Bergen op Zoom, helpt u graag met advies en informatie over de mogelijkheden. Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een betrouwbare en erkende installateur in de regio Bergen op Zoom? Aarzel niet en neem contact met Installab en vraag naar de mogelijkheden. Het installatiebedrijf in Bergen op Zoom is gespecialiseerd in standaard- en totaalinstallaties van duurzame oplossingen voor bedrijfspanden en particulieren. Naast laadpalen is Installab onder meer expert in het plaatsen van zonnepanelen- en boilers, warmtepompen en led-verlichtingssystemen.

https://installab.nl/