NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Koop de leukste accessoires van House Doctor eenvoudig in deze webshop

House Doctor is een van leukste Scandinavische woonmerken die in de webshop van By Zenz te bestellen is. Het merk staat bekend om de trendy, moderne, strakke en functionele designs van de meubels en de woonaccessoires. Met House Doctor kleed je heel je woonkamer of slaapkamer aan in de immer populaire Scandinavische woonstijl. Rust, eenvoud en functionaliteit zijn hierbij de kernwoorden. Jouw woning krijgt een minimalistische uitstraling dankzij de comfortabele meubels van goede kwaliteit. Ben je meer op zoek naar accessoires voor in de keuken? In de webshop van By Zenz vind je ook verschillende mokken, schalen en borden van House Doctor. Daarmee maak je zelfs je tafelschikking volledig in de stijl van een Scandinavisch design!

Scandinavisch design dat volledig draait om de juiste balans

Heb je leuke artikelen van House Doctor gevonden in de webshop van By Zenz? Dan kun je alle artikelen eenvoudig online bestellen! Denk bijvoorbeeld aan die leuke stoel met slanke poten, waardoor de ruimte rondom je eettafel open blijft. Dit zorgt voor een optisch ruimere kamer. Bij House Doctor draait eigenlijk alles om balans: dat ene drukke patroon combineren met een egaal design of juist verschillende prints gebruiken die elkaar versterken. Met de woonaccessoires die je bij By Zenz kunt kopen, geef je aan jouw woning altijd een unieke twist. Reken maar dat je geroemd zult worden door je gasten om je uitzonderlijke smaak en geliefd zult zijn voor een dinerfeestje met jouw in het oog springende servies.

Veilig jouw nieuwe accessoires betalen en ontvangen

In de webshop van By Zenz is het heel eenvoudig om artikelen van House Doctor te bestellen. Kies je product, plaats deze in het winkelwagentje en rondt vervolgens de bestelling af. Kies of je jouw producten wilt laten bezorgen of dat je ze ophaalt bij het magazijn in Noord-Scharwoude, vlak bij Alkmaar. Kies je voor het laatste? Dan kun je op locatie met pin of contant betalen. Bij thuisbezorging kun je verschillende veilige betaalmethoden gebruiken zoals iDEAL, PayPal, AfterPay en nog veel meer.

https://www.byzenz.nl/