NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Laat een bamboe houten vloer aanleggen in uw woning

Wilt u een nieuwe vloer laten aanleggen in uw woning? Maar weet u niet precies wat voor soort vloer goed past? Dan is het aan te raden om hiervoor een specialist in te schakelen. Zo weet u zeker dat u deskundig advies krijgt van professionals met veel ervaring. ALMA Parket in Breda is zo’n specialist. Zij hebben veel ervaring in deze branche en kunnen voor u verschillende soorten vloeren leggen. Van pvc-vloeren en laminaatvloeren tot een bamboe houten vloer; bij dit bedrijf vindt u het allemaal! U bekijkt het aanbod eenvoudig online, maar kunt uiteraard ook langsgaan bij hun showroom om de vloeren met eigen ogen te bewonderen. Daarnaast helpen deze specialisten u niet alleen bij het uitzoeken van een nieuwe vloer, maar ook bij bijvoorbeeld het renoveren of repareren van uw huidige vloer. Ze zijn van alle markten thuis!

Kies voor een mooie en milieuvriendelijke vloer

Een van de specialiteiten van ALMA Parket in Breda is het aanleggen van een bamboe houten vloer. Deze vloer wordt steeds populairder en dat is niet zo gek ook. De houten vloer ziet er namelijk niet alleen erg stijlvol uit, maar staat ook bekend om zijn milieuvriendelijke eigenschappen. De bamboe wordt namelijk op een milieuvriendelijke manier gekapt, waardoor er elk jaar weer nieuwe stammen aangemaakt worden. Zo neemt de hoeveelheid aan bamboe niet af en kan er geoogst blijven worden. Wanneer u kiest voor een bamboe houten vloer, dan heeft u diverse keuzemogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een vloer met mooi lijnenpatroon, ook wel Density genoemd. Of ga juist voor een patroon met een karakteristieke bamboeknoop. Het is allemaal mogelijk!

Vraag advies aan deze professionals

Wilt u zeker weten dat uw nieuwe bamboe houten vloer helemaal past bij uw huidige interieur? Vraag dan advies aan de professionals van ALMA Parket. Door hun ervaring kunnen zij u alles vertellen over hun producten. Neem direct telefonisch contact met hen op. Ook bij vragen zijn ze op deze manier te bereiken.

https://www.almaparket.nl/