NMR Webmarketing
Image default
Groothandel

Tegels zijn veelzijdig, duurzaam en ideaal voor de klusser

Het zetten van tegels wordt wel eens omschreven als een specialistisch klusje. En in feite is dat ook zo! Als u een strak, egaal en evenredig resultaat wilt zien, dan vergt dat zeker wat oefening. Het grootste probleem is vaak dat de lijm te snel droogt en dat betekent dat u tegen de klok aan het werken bent. Echter, als u werkt met kleine hoeveelheden lijm en als u zich goed voorbereidt, dan wordt het zetten van tegels een eenvoudige klus. En dat betekent dat u met de juiste bouwmaterialen ook een muur of vloer kunt creëren waarmee u indruk maakt.

Tegels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten

Het grote voordeel van de tegel is dat deze in allerlei verschillende uitvoeringen te krijgen zijn. Er is een tegel in elk formaat, in elke kleur, met elke structuur, met elk patroon en met verschillende reliëfs. En als u de tegel niet kunt vinden die u graag zou willen hebben, dan kunt u zelf een ontwerp aanleveren en wordt de tegel op maat gemaakt voor u. Om tegels te plaatsen heeft u maar weinig bouwmaterialen nodig en daarbij zijn deze relatief goedkoop. Het resultaat is een sterke, waterdichte en duurzame muur of vloer die er mag zijn.

Krijg tegelzetten ook onder de knie

Als klusser zou u dus eigenlijk ook uw eigen tegels moeten kunnen zetten. Bij Van Noort BV vindt u alle bouwmaterialen die u hiervoor nodig heeft. Het beste is om met een kleine muur te beginnen, bijvoorbeeld in de keuken achter het aanrecht. Als er dan iets misgaat dan heeft u niet veel geld verloren en kunt u dit eventueel gewoon opnieuw proberen totdat u het systeem doorheeft. Ga dus nu naar de bouwmarkt voor de bouwmaterialen en begin met tegelen. Dit kan u als doe-het-zelver veel geld schelen en het komt vast en zeker goed van pas in de toekomst.