NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Wilt u maatwerk voor uw interieur?

Heeft u een huis of bedrijfspand gekocht en wilt u hier een nieuwe houten vloer in laten leggen? Of is uw huidige vloer toe aan vervanging? Dan is het slim om u te verdiepen in de mogelijkheden voor parketvloeren. U kunt kiezen uit vele soorten parketvloeren, maar hoe weet u wat de juiste keuze is? Welke vloer staat perfect in uw huis of pand en voldoet aan al uw wensen? Om een antwoord te krijgen op al deze vragen, kunt u het best een expert inschakelen. Iemand die veel ervaring heeft met het maken en leggen van houten vloeren en maatwerk kan leveren voor uw interieur.

Vertrouw op een expert in houten vloeren

Wanneer u een parketvloer laat leggen, wilt u natuurlijk zeker zijn van een hoge kwaliteit. Een vloer is immers een investering voor jaren. Vertrouw daarom op de specialisten van Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur. Deze vakmensen weten precies welke vloer perfect is voor uw pand. Zij kijken hierbij niet alleen naar functionele eisen, maar ook naar welk karakter uw pand uitstraalt. Iedere vloer die ze produceren en leggen is maatwerk, waarbij goed gelet wordt of het geheel perfect past bij uw interieur en woonwensen.

Ook vloerverwarming en geluidsisolatie is mogelijk

Een houten vloer geeft een warme sfeer, maar met vloerverwarming wordt het pas echt lekker knus in huis! Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur legt al jaren zonder problemen houten vloeren met vloerverwarming aan. Ook geluidsisolatie is mogelijk. Dit is vooral handig wanneer u in een appartement woont waar geluidsnormen gelden. Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur gebruikt speciaal isolatiemateriaal wat geluidstrillingen opvangt, waardoor de buren u niet horen lopen. Zo geniet u van een mooie vloer en genieten de buren van rust en stilte. Ook verwarming en isolatie behoren tot het maatwerk van deze vloerspecialisten, waarmee uw ideale interieur gerealiseerd wordt.

https://www.vddongen.nl