NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Uw houten vloeren op de juiste manier onderhouden

Het is belangrijk om uw vloeren regelmatig goed te reinigen, zodat er geen hardnekkige vlekken of vuil achterblijven. Eens in de zoveel tijd is het echter ook van belang om grondig onderhoud uit te voeren. Dit betekent niet alleen even stofzuigen en een natte doek over uw houten vloeren halen, maar goed opschuren en een nieuwe beschermingslaag aanbrengen. Zeker bij grotere houten vloeren kan dit een erg arbeidsintensief werk zijn dat veel tijd van u vraagt. Daarom is het fijn dat u ook een professional zoals Klitsie Parketvloeren in Wormerveer kunt inschakelen om de houten vloeren van uw woning in regio Zaandam te onderhouden.

Wilt u onderhoud liever aan een expert uitbesteden?

Dat is een hele goede keuze! De vloerexperts komen eerst een keer bij u langs om de vloer te beoordelen. Hierbij wordt bepaald welke werkzaamheden nodig zijn en welke schoonmaakmiddelen voor uw houten vloeren geschikt zijn. Vervolgens wordt een afspraak met u gemaakt wanneer de houten vloeren het onderhoud krijgen. De vloerexperts nemen zelf al het materiaal mee, hier hoeft u zelf dus niet voor te zorgen! Na een grondige schuurbeurt is de vloer volledig gereinigd en schoon. Daarna is het tijd om een goede toplaag aan te brengen in de vorm van wax of polish.

Plan een afspraak in om uw vloer te beoordelen

Weet u niet zeker of uw houten vloeren weer aan grondig onderhoud toe zijn? De vloerexperts van Klitsie Parketvloeren in Wormerveer komen graag bij uw woning in de omgeving van Zaandam langs om een beoordeling uit te voeren. Hier wordt gekeken naar de huidige staat van de houten vloeren en wat er nodig is om deze weer als nieuw te laten ogen. Plan een afspraak in door het contactformulier op de website in te vullen of bel een keer naar de showroom. Dan weet u precies wanneer er ruimte voor u is.

https://klitsieparketvloeren.nl/