NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Als vanouds of tijd voor iets nieuws; traprenovatie Tilburg

Een vakkundig bedrijf voor traprenovatie vindt u in de buurt van Tilburg: Jos Habraken. Met een passie voor hout en een mooie zagerij biedt het bedrijf meubels, vloeren en trappen. Na een aantal jaar van intensief gebruik, is uw trap toe aan renovatie. Het hout begint te verkleuren en er is precies te zien is waar op de treden de meeste stappen worden gezet. De mogelijkheden voor traprenovatie in de buurt van Tilburg zijn gelukkig groot. Wilt u bijvoorbeeld graag uw goede, oude trap herstellen of neemt u deze kans om hem nieuw leven in te blazen?

Gouden oude trap

Toen u voor het eerst in uw woning trok stond hij al te schitteren; uw trap. Een mooie, degelijke weg naar boven van prachtig hout. Of u trof een exemplaar in wat minder optimale staat aan, waarvan u zeker weet dat het ooit een schoonheid was. Hoe dan ook: u wilt de trap terugbrengen naar hoe hij ooit was. Jos Habraken traprenovatie in de buurt van Tilburg houdt rekening met het oorspronkelijke uiterlijk van uw trap. Uw trap ziet er uit als nieuw, net als toen hij net gemaakt was. Steviger, fraaier, maar wel authentiek. Klaar om weer jaren mee te gaan.

Net iets anders

Een traprenovatie kan echter ook een moment zijn om het net even anders te doen. Iets fris en nieuws, maar niet te ingrijpend. Zo kunt u ervoor kiezen de trap net wat anders te laten afwerken. Een andere manier van lakken bijvoorbeeld, zodat de trap een kleine transformatie krijgt. Uw traprenovatie in de omgeving van Tilburg geeft uw kamer een subtiele nieuwe uitstraling voor dat beetje extra dat nodig was in huis. Een trap die u met plezier beklimt.

Een nieuw ontwerp

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor iets heel anders te gaan. Uitgekeken op die oude trap, die nu toch best versleten is? Bij Jos Habraken nabij Tilburg kunt u verder gaan dan traprenovatie; u kunt een hele nieuwe trap ontwerpen voor in uw woning. Een statige of sierlijke nieuwe trap, vervaardigd van uw favoriete houtsoort en zorgvuldig gepast op de maten en vormen van uw woning. Een trap om trots op te zijn, die helemaal u is. Zodat u straks alleen nog maar op en neer naar boven wilt en gelijk aan uw dagelijkse lichaamsbeweging komt.

https://joshabraken.nl