NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Douglas hout is ideaal voor een overkapping

Douglas hout is prachtig om te verwerken in uw tuin, zoals in een overkapping, schutting of ander houtwerk voor buiten. Deze lichte houtsoort is sterk en gaat dan ook lang mee. Dat maakt Douglas hout ideaal om het te verwerken in de tuin. Het hout is bestand tegen wind, regen en ander onstuimig weer waar Nederland om bekend staat. Bovendien is het een zeer betaalbaar en veelzijdig materiaal. U kunt dus voor een aantrekkelijke prijs al het houtwerk voor uw tuin met Douglas hout maken. Zo geniet u van een prachtig buiteninterieur dat perfect bij elkaar past.

De voordelen van Douglas hout

Douglas hout is uitermate geschikt materiaal voor het maken van een overkapping. Dit komt doordat dit hout bijzonder sterk en duurzaam is. Daarnaast is Douglas hout recht, stabiel en heeft het een warme kleur. Bovendien is onderhoud vrijwel niet nodig. Wat wenst een mens nog meer?

Planken op maat en speciaal maatwerk mogelijk

Het is natuurlijk het handigste als u voor uw overkapping Douglas planken op maat krijgt. Wanneer u uw bouwmateriaal bij Elegant Wood bestelt, is dat mogelijk. Hier vindt u houten planken in allerlei afmetingen en specifiek maatwerk is geen probleem. Zo krijgt u zeker een mooie overkapping die perfect in uw tuin past. Dat wordt op hete zomerdagen genieten in de schaduw en heerlijk barbecueën zonder zorgen om regen. Wat een gemak!

Schakel gerust de hulp van een expert in

Wilt u graag een keer de mogelijkheden voor een overkapping van Douglas hout bespreken? Door een bezoek te brengen aan de winkel van Elegant Wood, gevestigd in Sliedrecht, kunt u het hele assortiment bekijken en uw wensen bespreken met de deskundige medewerkers. Bekijk op de website alvast het assortiment en maak eventueel een afspraak voor een bezoek aan de showroom, die geopend is op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

https://www.elegantwood.nl/Elegantwood/