NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Een handgemaakte hanglamp van hout met een verhaal

Gaat u verhuizen en bent u op zoek naar een bijzondere lamp? Dan is het verstandig om een kijkje te nemen in de webshop van Zorgboerderij De Lingehof. Op deze zorgboerderij is een houtwerkplaats te vinden, waar mensen met een verstandelijke beperking een creatieve dagopvang hebben. Zij maken tijdens de dagopvang een aantal prachtige producten van hout. Dit zijn echte eyecatchers in uw interieur. Ze zijn uniek en ze vertellen een verhaal.

Een inclusief verhaal

De mensen die werken bij deze houtwerkplaats maken met de hand prachtige hanglampen van hout. Dit werk zorgt voor een inclusieve benadering. Dit is erg belangrijk voor deze mensen, omdat ze niet overal als gelijkwaardig worden gezien. Op deze zorgboerderij voelen ze zich inclusief omdat ze:

  • Meedoen in de samenleving
  • Waardering krijgen
  • Sociale rollen vervullen
  • Iets nuttigs doen

Goede reden om een hanglamp te bestelen

Dit is natuurlijk een hele goede reden om een hanglamp van hout te kopen, aangezien u er mensen met een beperking werk mee geeft. Maar naast dat u er iets goeds mee doet, krijgt u natuurlijk een prachtige lamp. De mensen die werken bij De Lingehof maken de lampen met de hand en verven deze ook zelf. Wat erg leuk is aan de lampen, is dat ze worden voorzien van de naam van diegene die hem heeft gemaakt. Daarnaast zal ook de datum waarop hij is gemaakt worden verwerkt in het ontwerp. Dat maakt de lampen extra uniek.

Naast een hanglamp kiest u ook voor een kinderstoel van hout

Naast de hanglampen, zijn er in de shop ook kinderstoelen en een mooie klok van hout. Het prettige is dat de lampen niet als bouwpakket bij u aankomen, maar dat ze in één geheel bij u worden bezorgd. Neem daarom eens een kijkje op de website van deze organisatie. En kies voor een van de mooie handgemaakte producten.

https://www.delingehof-shop.nl/