NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Een MCZ pelletkachel of gashaard met minimalistische uitstraling

Een MCZ pelletkachel is de perfecte keuze als u een duurzame verbranding wilt in combinatie met een stijlvolle vormgeving. Het minimalistische design staat perfect in een industriële inrichting met veel staal- en zwarttinten. De strakke lijnen zijn volledig in harmonie met de rest van de inrichting, zoals tafels en stoelen in de woonkamer of de bureaus in uw kantoorruimte. In vergelijking met een normale houtkachel of open haard heeft de MCZ pelletkachel verschillende voordelen. Zo is het verbruik gemiddeld minder dan bij een reguliere houtkachel en u bespaart op brandstof. Door de innovatieve luchttoevoer en brandstofbijstelling brandt de pelletkachel op optimale wijze en wordt u ruimte goed verwarmd. Bovendien zijn houtpellets een milieuvriendelijke, duurzame brandstof. Gekenmerkt door de CO2-neutrale cyclus zijn houtpellets een goed alternatief voor fossiele brandstoffen.

Laat een gashaard inbouwen voor een warme sfeer

Wilt u toch liever een gashaard en hier een mooie inbouw van maken? Zo weet u zeker dat de haard mooi in uw interieur past en u geniet van warme momenten in de woonkamer of een gezellige plaats voor een vergadering. Dankzij de strakke afwerking zijn er geen losse eindjes en past het perfect in het plaatje. Het grote voordeel van een inbouw gashaard is dat u nooit zonder brandstof raakt. Ook heeft het weinig onderhoud nodig. Jaarlijks onderhoud is voldoende om de gashaard (inbouw of vrijstaand) veilig te houden. Een van de grootste voordelen van een gashaard is bovendien dat er geen fijnstof vrijkomt!

Ga langs bij de showroom

Wilt u graag de mogelijkheden ontdekken voor de inbouw van een gashaard of een MCZ pelletkachel voor uw woning of kantoor? Ga dan een keer langs in de showroom van Ambianza in Meerkerk. Geef aan wat uw wensen en behoeften zin aan de kachelexperts en bekijk de modellen die in de showroom staan. Heeft u vragen of bent u niet in de gelegenheid om bij de showroom langs te gaan? Bel dan naar Ambianza of stel uw vraag via e-mail. Dan weet u meteen waar u aan toe bent.