NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Jouw ideale tafel kun je zelf samenstellen

Zoek je de perfecte tafel waarmee je jouw eethoek compleet maakt? Een tafel die perfect bij de rest van je interieur past? Dan is het slim om met de hulp van Concept Table je eigen tafel zelf samen te stellen. Kies het tafelblad en het onderstel dat je mooi vindt en de tafel krijgt precies de look die jij voor ogen hebt. Je kunt kiezen uit verschillende ronde, vierkante en rechthoekige modellen. Hierdoor is er altijd een tafel die voldoet aan jouw wensen en mooi staat in je interieur.

Alle mogelijkheden op een rij

Wanneer je steeds maar weer dezelfde saaie tafels tegenkomt en je graag een uniek meubelstuk in huis hebt, is het zelf samenstellen van jouw nieuwe tafel de ideale oplossing. Je hebt hierbij ontzettend veel mogelijkheden. Kies de uitstraling en de vormgeving die past bij de rest van jouw interieur. Van het onderstel tot de afwerking; elk onderdeel van de tafel kun je samenstellen op basis van je eigen smaak. Kies bij het samenstellen van de tafel voor een rond, vierkant of rechthoekig blad en geef de gewenste maten door. Zet er dan de tafelpoten onder die het geheel helemaal afmaken. Hierbij kun je denken aan een gekruist onderstel, een middenpoot of traditionele tafelpoten onder elke hoek van de tafel. Daarnaast bepaal je ook zelf:

  • De kleur
  • Het ontwerp
  • Het materiaal
  • De afwerking

Jouw droomtafel wordt werkelijkheid!

Bekijk op de website van Concept Table alle mogelijkheden en ga op je gemak de tafel samenstellen die aan al je wensen voldoet. Bij het kopen van een standaard tafel in een winkel heb je veel minder keus en vrijheid. Nu kun je precies de tafel laten maken die je graag wilt hebben. Zo wordt jouw droomtafel werkelijkheid! Bestel jouw nieuwe tafel online en neem bij vragen gerust contact op met de medewerkers van Concept Table.

https://www.concepttable.nl/