NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Welke goedkope vloertegels zijn geschikt voor de badkamer?

De meeste mensen maken bij het bedekken van de vloer in de badkamer gebruik van goedkope vloertegels. Tegeloutlet Kroon heeft vele kleine, maar ook grotere, goedkope vloertegels in het assortiment. Of u nou een grote of een kleine badkamer heeft; voor elke badkamer zijn er bij Tegeloutlet Kroon wel tegels te vinden. U kunt zowel online als tijdens de openingstijden in de tegeloutlet het ruime assortiment goedkope vloertegels bekijken. De vloertegels zijn altijd op voorraad en u kunt ze dus direct meenemen. Maar welke vloertegels zijn de beste keus voor uw badkamer? Er zijn enkele zaken waar u rekening mee moet houden tijdens de aanschaf van vloertegels voor de badkamer.

Welk effect wilt u met de vloertegels in de badkamer bereiken?

Het formaat van de goedkope vloertegels die u het beste kunt aanschaffen, is afhankelijk van de grootte van uw badkamer. In een kleine badkamer kunt u het beste grotere tegels gebruiken. Grotere tegels hebben minder voegen en zorgen daardoor voor meer overzicht in de ruimte; hierdoor lijkt de badkamer groter dan die in werkelijkheid is. In een kleine badkamer met lichte wanden kunt u de vloer prima betegelen met donkere vloertegels. Dit zorgt net als de grootte van de tegels voor een ruimtelijk effect.

Verschillende patronen en kleuren van de vloertegels

Naast de grootte en de kleur van de goedkope vloertegels, is het ook belangrijk om te kijken naar de manier waarop u de tegels in de badkamer neerlegt. Het diagonaal betegelen van de vloer zorgt ervoor dat de ruimte groter lijkt. Laat de kleur van de tegels terugkomen in de plinten, wat voor hetzelfde effect als diagonaal betegelen zorgt. Mocht u een grote badkamer hebben, dan kunt u overwegen om de tegels in een wildverband neer te leggen. Hierbij legt u vloertegels van verschillende afmetingen in een rij, wat zorgt voor een unieke bedekking van uw badkamervloer.

https://tegeloutletkroon.nl/