NMR Webmarketing
Image default
Dienstverlening

Kan ik een slotenmaker bellen na inbraak?

Wist je dat slotenmakers ook voor andere zaken kunnen helpen? Heb je bijvoorbeeld je sleutels verloren of ben jij slachtoffer van een inbraak? Dan kan de slotenmaker erbij helpen. Het is belangrijk om niet meteen aan het slot te gaan morrelen, maar contact op te nemen met de slotenspecialist. Slotenmaker Exacto staat voor je klaar! Wanneer je dit wel doet, zul je alleen maar beschadiging aan het slot toe brengen. Daarnaast is het ook mogelijk om de slotenmaker in te schakelen voor andere zaken, zoals het installeren van een nieuw slot of het repareren van een defect slot. Als je niet precies weet wat er aan de hand is, is het belangrijk om de slotenmaker te bellen.

Wat doet een slotenmaker na inbraak?

Je kunt een slotenmaker bellen wanneer er bij je thuis is ingebroken. Inbrekers komen binnen door een reden. Of de sloten waren niet veilig, of de deurpost was oud. Een slotenmaker kan je helpen om deuren te beveiligen en inbrekers buiten te houden. Daarnaast kan een slotenmaker ook advies geven over het type slot dat geschikt is voor jouw woning. Er zijn namelijk sloten op de markt die voorzien zijn van slotveiligheid. Hierdoor hebben inbrekers moeite om binnen te komen of worden ze juist buitengesloten.

Wat doet een slotenspecialist na diefstal?

Heeft de inbreker het slot gesloopt? Dan kan de slotenmaker natuurlijk ook helpen. Omdat sloten van verschillende kwaliteit zijn, zal de slotenspecialist eerst uitzoeken wat het juiste soort slot voor jouw slot is. Hierna zal de slotenmaker proberen om het slot te repareren door bijvoorbeeld een slotveiligheid erin aan te brengen of uit te voeren. Indien dit niet mogelijk is, kan je gebruik maken van sloten vervangen. Hierbij wordt een slot geplaatst dat past bij de kwaliteit van je slot.

Wat kost het vervangen van sloten?

Het vervangen van sloten is niet goedkoop. De kosten verschillen per slotenspecialist, maar je kan rekenen op een bedrag tussen de €100,- en €200,-. Dit is wel afhankelijk van het type slot dat er moet komen.