NMR Webmarketing
Image default
Woning en Tuin

Schakel de hulp in van dé specialist in tuinaanleg en realiseer jouw droomtuin

Beschik jij reeds over jouw droomtuin? Zo niet, dan kan hier direct verandering in komen! Voor professionele tuinaanleg doe je een beroep op het specialisme van De Groot Hoveniers. Dit bedrijf is gevestigd in Volkel, Noord-Brabant. Gewapend met groene vingers en de nodige ervaring creëren de specialisten van De Groot Hoveniers de tuin van uw dromen. Of het nu gaat om bestrating of metselwerking, het aanleggen van een vijver of verlichting óf het moderniseren (of ‘verlandelijken’) van jouw huidige tuin: de hoveniers steken graag voor jou de handen uit de mouwen.

Professionele tuinaanleg in eigen beheer

De specialisten gaan te werk met eigen machines en hulpmiddelen, in eigen beheer. Vanuit een professionele werkwijze wordt jouw nieuwe tuin stapje voor stapje gerealiseerd. Dit begint met een strakke planning, onder leiding van Edwin de Groot. Hij zorgt ervoor dat alle werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten: van grondwerk en bestrating tot houtwerk, waterwerken en beplanting. Om een goed overzicht te behouden, houdt de projectleider de werkzaamheden nauw in de gaten en zorgt deze ervoor dat alles efficiënt én conform de gemaakte afspraken wordt uitgevoerd. Vanzelfsprekend vindt de tuinaanleg altijd plaats in goede afstemming met de opdrachtgever. Jij hebt de regie over het uiteindelijke uiterlijk van jouw tuin.

Overlast en afval

Het aanleggen van een nieuwe tuin gaat nu eenmaal gepaard met grondwerk (zand), tuinafval en het geluid van zware machines. De professionals van De Groot Hoveniers zullen hun uiterste best doen de hoeveelheid overlast en afval te beperken, maar enige vorm van overlast is onvermijdelijk. Om ujo hierbij zoveel mogelijk te ontzien, krijg je van tevoren inzicht in de planning van de aanleg van jouw tuin. Zo weet je wat je kunt verwachten in diverse stadia van het proces en kun je de gewenste actie ondernemen.

Realiseer uw droomtuin!

Wil je een nieuwe tuin laten aanleggen waar je nog jaren van geniet? Schakel dan direct de hulp in van dé expert in tuinaanleg uit Noord-Brabant, gevestigd in Volkel. Zo kun je binnenkort heerlijk genieten van het comfort en de ontspanning die jouw nieuwe tuin biedt. Jouw tuin wordt ongetwijfeld ervaren als een verlengstuk van jouw woning; een extra leefruimte. Heb je behoefte aan een fijne, nieuwe tuin? Neem contact op voor meer informatie.

https://www.degroothoveniers.nl/